BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

DESCINDERI. Trupele de interventie ale jandarmilor au saltat mai multi traficanti de droguri din Timisoarea. Operatiune DIICOT care poate avea legatura cu “sifonarile” arestatilor din gruparea Boncu

Operatiune matinala a ofiterilor antidrog, marti dimineata, care au efectuat descinderi la mai multe adrese din Timisoara, din cartierele Freidorf si Elisabetin, in urma carora au fost ridicati si condusi la sediul DIICOT nu mai putin de 6 suspecti.

Acestia sunt acuzati de consum si trafic de droguri de risc si de mare risc. Este vorba despre cannabis si ecstasy. Potrivit anchetatorilor, mai multi traficanti de droguri au fost monitorizati, inca de anul trecut, in timp ce vindeau stupefiante in cluburi de noapte sau pe strada.

Aprovizionarea era facuta de un dealer, lider al gruparii, care aducea marfa din Olanda. Tot de la acest dealer au procurat droguri si ofiteri sub acoperire ai BCCO Timisoara, care au reusit sa castige increderea traficantilor si sa se infiltreze in retea.

Perchezitiile efectuate de ofiterii BCCO cu sprijinul trupelor de interventie ale jandarmilor, sub supravegherea procurorilor DIICOT. Exista unele suspiciuni ca, in perioada urmatoare, vor fi tot mai multe descinderi de acest fel, in urma carora sa fie ridicati traficantii de droguri din oras, ca urmare a informatiilor obtinute de la membrii gruparii Boncu, aflati in arest preventiv, si care au facut intelegeri cu procurorii pentru a-si injumatati pedepsele… Vom reveni. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *