DESCINDERI. Trupele de interventie ale jandarmilor au saltat mai multi traficanti de droguri din Timisoarea. Operatiune DIICOT care poate avea legatura cu “sifonarile” arestatilor din gruparea Boncu

Operatiune matinala a ofiterilor antidrog, marti dimineata, care au efectuat descinderi la mai multe adrese din Timisoara, din cartierele Freidorf si Elisabetin, in urma carora au fost ridicati si condusi la sediul DIICOT nu mai putin de 6 suspecti.


Acestia sunt acuzati de consum si trafic de droguri de risc si de mare risc. Este vorba despre cannabis si ecstasy. Potrivit anchetatorilor, mai multi traficanti de droguri au fost monitorizati, inca de anul trecut, in timp ce vindeau stupefiante in cluburi de noapte sau pe strada.

Aprovizionarea era facuta de un dealer, lider al gruparii, care aducea marfa din Olanda. Tot de la acest dealer au procurat droguri si ofiteri sub acoperire ai BCCO Timisoara, care au reusit sa castige increderea traficantilor si sa se infiltreze in retea.

Perchezitiile efectuate de ofiterii BCCO cu sprijinul trupelor de interventie ale jandarmilor, sub supravegherea procurorilor DIICOT. Exista unele suspiciuni ca, in perioada urmatoare, vor fi tot mai multe descinderi de acest fel, in urma carora sa fie ridicati traficantii de droguri din oras, ca urmare a informatiilor obtinute de la membrii gruparii Boncu, aflati in arest preventiv, si care au facut intelegeri cu procurorii pentru a-si injumatati pedepsele… Vom reveni. (V.E.)

Leave a Reply