BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Traficanti de droguri din Timisoara, retinuti! Marfa descoperita de politisti: 2,5 kg de cannabis, 500 pastile de ecstasy, 20 grame amfetamina

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a cinci inculpati cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, care sunt acuzati de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc.

In fapt s-a retinut ca, in perioada 2016 – 2019, in mod repetat si in baza aceleiasi rezolutii infractionale, cei cinci inculpati au achizitionat cantitati importante de droguri de risc si mare risc, pe care le-au comercializat pe piata ilicita din municipiul Timisoara, obtinand astfel importante beneficii materiale.

La data de 05.11.2019, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara – Serviciul Antidrog au efectuat un numar de 9 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, la locuintele folosite de inculpati.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate, au fost identificate si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, 2,5 kilograme de cannabis, 500 comprimate de ecstasy, aproximativ 20 de grame de amfetamina, precum si sume de bani.

In cursul zile de azi, inculpatii C.C., M.D.G., H.S.F., L.A.I. si W.A urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale.
Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara. (V.E.)