BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

CCIAT invita firmele timisene in Grecia! Companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial si al HELEXPO Salonic, organizeaza participarea firmelor timisene in calitate de vizitator, cu facilitati oferite prin «Hosted Buyer Program», la urmatoarele manifestari expozitionale care se desfasoara la Centrul International HELEXPO din Salonic:

Targul International pentru Masini, Echipamente si Utilaje Agricole „AGROTICA”, 30 ianuarie – 2 februarie 2020.

Aflat la cea de-a 28-a editie, Targul International AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor si sud-estul Europei. Printre expozanti se numara: producatori de masini si echipamente pentru agricultura, tractoare, piese de schimb si componente, sere si sisteme de irigatie, produse chimice, ingrasaminte, cantare.

Informatii suplimentare despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en.

Targurile Internationale pentru Industria Alimentara „ARTOZYMA” si „DETROP BOUTIQUE”, in perioada 22 – 24 februarie 2020.

Aflat la cea de-a 9-a editie, Targul International ARTOZYMA (produse de panificatie, cofetarie, patiserie, echipamente si produse semi-preparate) se desfasoara concomitent cu Targul International DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, bauturi, utilaje, echipamente de ambalare), ajuns in acest an la cea de-a 29-a editie.

Informatii despre expozitii si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://artozyma.helexpo.gr/en i http://detropboutique.helexpo.gr/en.

In cadrul Programului «Hosted Buyer» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

In perioada 2017 – 2019, CCIA Timis a organizat participarea prin acest program a 16 firme timisene la manifestari expozitionale din Salonic si Atena. (I.P.)

Nota. Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania işi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Costuri de organizare: 200 lei + TVA

Termen de inscriere: 13 decembrie 2019 (in urma exprimarii interesului de participare al firmelor, se vor completa formularele solicitate de organizatori, pana cel tarziu in data de 6 ianuarie 2020)

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere: Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, persoana de contact: Cristina COROIAN.