CCIAT invita firmele timisene in Grecia! Companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial si al HELEXPO Salonic, organizeaza participarea firmelor timisene in calitate de vizitator, cu facilitati oferite prin «Hosted Buyer Program», la urmatoarele manifestari expozitionale care se desfasoara la Centrul International HELEXPO din Salonic:


Targul International pentru Masini, Echipamente si Utilaje Agricole „AGROTICA”, 30 ianuarie – 2 februarie 2020.

Aflat la cea de-a 28-a editie, Targul International AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor si sud-estul Europei. Printre expozanti se numara: producatori de masini si echipamente pentru agricultura, tractoare, piese de schimb si componente, sere si sisteme de irigatie, produse chimice, ingrasaminte, cantare.

Informatii suplimentare despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en.

Targurile Internationale pentru Industria Alimentara „ARTOZYMA” si „DETROP BOUTIQUE”, in perioada 22 – 24 februarie 2020.

Aflat la cea de-a 9-a editie, Targul International ARTOZYMA (produse de panificatie, cofetarie, patiserie, echipamente si produse semi-preparate) se desfasoara concomitent cu Targul International DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, bauturi, utilaje, echipamente de ambalare), ajuns in acest an la cea de-a 29-a editie.

Informatii despre expozitii si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://artozyma.helexpo.gr/en i http://detropboutique.helexpo.gr/en.

In cadrul Programului «Hosted Buyer» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

In perioada 2017 – 2019, CCIA Timis a organizat participarea prin acest program a 16 firme timisene la manifestari expozitionale din Salonic si Atena. (I.P.)

Nota. Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania işi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Costuri de organizare: 200 lei + TVA

Termen de inscriere: 13 decembrie 2019 (in urma exprimarii interesului de participare al firmelor, se vor completa formularele solicitate de organizatori, pana cel tarziu in data de 6 ianuarie 2020)

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere: Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, persoana de contact: Cristina COROIAN.