PE SURSE. Ancheta interna la Politia de Frontiera Timisoara. Este vizat comisarul sef Ilie Cumpanasu, fratele candidatului la alegerile prezidentiale Alex Cumpanasu

Dupa ce ca a pierdut rusinos alegerile pentru functia de presedinte al IPA, Regiunea 6 Timis, fiind invins cu scorul de 384 – 4 de catre comisarul sef Daniel Iordache, adjunctul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, comisarul sef Ilie Cumpanasu, s-a ales si cu o cercetare disciplinara din partea IGPF.


Astfel, din dispozitia inspectorului general al Politiei de Frontiera Romane, chestorul Ioan Buda, la Timisoara s-a deplasat o echipa de control, care are misiunea de a verifica daca Ilie Cumpanasu si-a facut campanie pentru sefia IPA prin intermediul retelelor de socializare criptate, amenintandu-si subalternii sa-l voteze.

“E scandal mare la Politia de Frontiera Timisoara. Ancheta de la IGPF pentru Cumpanasu. Au fost chemati mai multi angajati, carora li s-au luat declaratii. Principala intrebare la care trebuie sa raspunda este daca au fost amenintati sa voteze cu un anumit candidat”, ne-a dezvaluit un politist de frontiera.

Reamintim ca, dupa ce Impact Press a facut public subiectul mesajelor de amenintare prin care Cumpanasu isi soma subalternii sa-l voteze, dar si rezultatul final dezastruos pentru candidatura sa, unul dintre cei patru membri IPA care l-au votat ne-a contactat pentru a dezminti faptul ca a fost vorba despre o campanie violenta.

“Nimeni nu a fost amenintat, eu nu am sunat pe nimeni. Un singur mandat am avut, din partea lui Petre Istoc, care si acum in masina. Votam oricum cu Ilie Cumpanasu, pentru ca am facut controale pe fasia verde impreuna”, ne-a declarat Petre Croitoru, fostul sef al echipei de interventie de la Politia de Frontiera Timisoara.

Nu este exclus ca acesta ancheta interna sa aiba legatura cu ultimele luari de pozitie ale fratelui adjunctului de la ITPF Timisoara, prezidentiabilul Alexandru Cumpanasu, care a facut declaratii dure la adresa angajatilor MAI, in dosarul Caracal, dar si cu faptului ca, la alegerile prezidentiale de duminica, Alexandru Cumpanasu poate fi un adversar redutabil pentru Viorica Dancila… (V.E.)