BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Timisoreanul Petru Andea, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei. “Toata clientela PSD va parasi guvernarea liberala!”, a anuntat premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproximativ 40 de secretari de stat numiti de guvernarea PSD. Liderul PNL a anuntat ca va reduce drastic numarul acestora din Guvern.

“Acestea sunt functii de demnitate publica. Guvernul PSD a plecat. Toti secretarii de stat PSD, toti președintii, vicepreședintii și in general toata clientela PSD va parasi guvernarea liberala pentru ca noi nu acceptam sa lucram cu cei care și-au batut joc de Romania in ultimii trei ani de zile. Voi elibera peste tot!”, a avertizat Ludovic Orban.

Printre sinecuristii trimisi acasa, ieri, se numara si timisoreanul Petru Andea, secretar de stat la Ministerul Educatiei. Acesta a fost numit in functie, in martie 2017, de catre fostul premier Sorin Grindeanu.

Petru Andea a fost deputat PSD timp de trei mandate, iar in perioada dinainte de 1989 a fost presedintele Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR), pe Centrul Universitar Timisoara, secretar al Comitetului de partid pe CUT, iar pana in septembrie 1989 a fost secretar al Comitetului de partid la Politehnica. Petru Andea este profesor universitar la Politehnica si a fost decanul Facultatii de Electrotehnica si Electroenergetica din cadrul UPT. (Mara Ion)