MasterChef. O vloggerita din Timisoara este castigatoarea marelui premiu, in valoare de 50.000 de euro, a competitiei bucatarilor amatori. “Oficial, sunt cea mai bogata persoana din familia mea!”

Timisoreanca Alina Gologan este marea castigatoare a finalei “MasterChef”, competitie a bucatarilor amatori difuzata, joi seara, la Pro TV. Alina a revenit la Timisoara cu marele premiu in valoare de 50.000 de euro, dupa ce a incantat juriul cu talentul ei gastronomic.


Dupa 40 de editii, Alina Gologan a ajuns in finala cu Ionut Maries si Cezar Marin, ultimul victima a incendiului din Colectiv. Toti au sperat ca ii vor convinge pe Chef Hadad, Silviu Chelaru si Cosmin Tudoran ca este cel mai bun, insa, de aceasta data, norocul i-a surans timisorencei.

Ionut Maries a gatit preparatul prea repede, iar asta l-a trimis direct la balcon, dupa care Cezar Marin a incercat sa impresioneze juriul cu un preparat sofisticat, dar nu a reusit. Dupa indelungi dezbateri, cei trei jurati au declarat-o castigatoare pe Alina.

“Ma simt extraordinar, nu ma asteptam, mi s-au inmuiat genunchii, am picat in genunchi, am izbucnit in plans, emotiile au fost foarte mari, cursa a fost foarte stransa, Cezar este un adversar de temut. Oficial, sunt cea mai bogata persoana din familia mea”, a declarat Alina, dupa aflarea rezultatului final.

Spune ca a incercat sa-si aminteasca diferite retete pe care le-a vazut pe youtube, tips-uri citite online, sa se gandeasca la ce gatea mama sa sau bunica, mai avea in vedere sfaturile si criticile juratilor, si astfel se contura o reteta.

Alina Gologan are 29 de ani, este vlogger si influencer, mai are un job la o sala de fitness, se defineste ca fiind o femeie independenta, iar cel mai mult ii lipseste in viata mama ei, care este plecata in Italia, de 14 ani, la munca. (M.I.)

Leave a Reply