Deputatul Cornel Samartinean, apel catre electoratul PMP din Timis sa-l voteze pe Klaus Iohannis. VEZI cate voturi ar putea fi transferate, duminica, la candidatul dreptei

Liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean, a lansat un apel catre toti cetatenii din judetul Timis care, in primul tur al alegerilor prezidentiale, l-au votat pe candidatul dreptei, Theodor Paleologu, sa mearga din nou la vot, duminica, si sa puna stampila pe Klaus Iohannis.


“Duminica, 24.11.2019, urmeaza turul 2 ale celor mai importante alegeri, miza fiind functia suprema in stat, cea de Presedinte al Romaniei. PMP este si va fi un partid cu valori autentice de dreapta, cu valori pro-europene si euro-atlantice.

Rog toti membri si votantii PMP Timis, sa participe si sa voteze aceste valori, sa voteze Klaus Iohannis presedinte. Nu avem voie sa stam acasa, trebuie sa mergem si sa votam impotriva PSD, impotriva mediocritatii din politica. Un vot rational pentru o Romanie care sa ramana atasata valorilor euro-atlantice este si indemnul presedintelui Eugen Tomac. Doamne ajuta!”, este mesajul postat de Samartinean pe pagina sa de Facebook.

Reamintim ca, in primul tur al alegerilor prezidentiale, candidatul sustinut de PMP a obtinut nu mai putin de 20.501 de voturi in Timis, dintre care 10.801 – in Timisoara. In cazul in care apelul liderului PMP Timis va avea efect in randul electoratului, toate aceste voturi ar urma sa ajunga la actualul presedinte, Klaus Iohannis.

“Aceste voturi reprezinta optiunea dumneavoastra pentru o Romanie educata, unde respectul si calitatea vietii sa conteze, pentru o Romanie unde sa iti doresti sa ramai, sa traiesti, sa visezi!”, mai spune Samartinean. (Mara Ion)

One thought on “Deputatul Cornel Samartinean, apel catre electoratul PMP din Timis sa-l voteze pe Klaus Iohannis. VEZI cate voturi ar putea fi transferate, duminica, la candidatul dreptei

  1. Dupa ce Barna si Paleologu impreuna nu au luat cate voturi a luat Dancila, in turul 2 votul meu se duce la Dancila. Macar ne amuzam, Santa Klaus e plictisitor si arogant rau.

Leave a Reply