PE SURSE. Un om de afaceri arab din Timisoara a pus politia pe jar, dupa ce a anuntat rapirea sotiei si o rascumparare de 70.000 de euro

Un om de afaceri arab din Timisoara a sunat disperat la 112, in urma cu trei zile, pentru a anunta faptul ca sotia sa a fost rapita de persoane necunoscute, care l-au contactat si i-au transmis ca, pentru a-i elibera consoarta, trebuie sa plateasca o recompensa de 70.000 de euro.


Initial, aceasta sesizare a pus pe jar autoritatile judiciare, dar mai ales conducerea BCCO Timisoara, in conditiile in care s-a conturat ipoteza unui grup de crima organizata profilat pe rapirea de persoane si santajarea oamenilor cu bani.

Nici n-au apucat politistii sa-si faca un plan al prinderii santajistilor si al salvarii femeii, ca “dosarul” rapirii s-a si clasat.

Acelasi om de afaceri iranian a revenit, dupa cateva ore, pentru a-si retrage plangerea, sustinand ca sotia sa se afla la un hotel din oras, cu un barbat, si ca tocmai l-a anuntat ca nu mai doreste sa se intoarca acasa.

“Se profila un caz greu, telefoanele au inceput sa sune din toate partile, ni s-a atras atentia ca trebuie sda actionam rapid, sa nu pierdem timp pretios. La sfarsit, totul s-a dovedit a fi doar o cearta conjugala si o parasire a domiciliului din partea sotiei. S-o fi saturat romanca de interdictiile din lumea musulmana si si-a luat lumea in cap, iar suma invocata in plangere era, probabil, partea pe care o pretindea din averea familiei”, ne-a dezvaluit unul dintre politistii care urma sa lucreze la caz. (V.E.)

 

One thought on “PE SURSE. Un om de afaceri arab din Timisoara a pus politia pe jar, dupa ce a anuntat rapirea sotiei si o rascumparare de 70.000 de euro

Leave a Reply