Liviu Dragnea nu a fost lasat sa voteze! Plangere penala impotriva conducerii Penitenciarului Rahova, pentru abuz in serviciu

Fostul lider maxim al PSD, Liviu Dragnea, a trait o mare deziluzie electorala in Penitenciarul Rahova, unde-si ispaseste pedeapsa de 3 ani si jumatate primita in dosarul angajarilor fictive.


Nu numai ca Viorica Dancila a suferit o infrangere istorica in fata candidatului dreptei, Klaus Iohannis, dar autoritatile inchisorii nici nu i-au permis sa-si ajute partidul cu macar un vot.

Mai exact, lui Liviu Dragnea i s-a refuzat dreptul de a vota, in ambele tururi ale alegerilor prezidentiale, motiv pentru care acesta a depus o plangere penala la Parchetul Sectorului 2, in care face acuzatii de abuz in serviciu impotriva celor care i-au restrictionat un drept democratic.

Avocata Flavia Teodosiu a explicat ca, in urma condamnarii la inchisoare, ca pedeapsa accesorie, Liviu Dragnea are suspendat doar dreptul de a fi ales, nu si pe cel de a alege.

Pe de alta parte, reprezentantii penitenciarului au transmis faptul ca Liviu Dragnea nu a fost lasat sa voteze, intrucat, in sistemul electronic al Autoritatii Electorale Permenante, in dreptul numelui sau, apare interdictia exercitarii drepturilor electorale.

Ancheta ce va fi demarata de procurori urmeaza sa stabileasca daca fostului lider al PSD i s-au incalcat drepturile constitutionale. (V.E.)

Leave a Reply