Un nou inceput la IPJ Timis! Agentul sef Valer Kovacs anunta infiintarea sindicatului DECUS si face un apel la unitate politieneasca

Agentul sef Valer Kovacs, fostul vicepresedinte al Sindicatului National al Politistilor si a Personalului Contractual (SNPPC), Filiala Timis, a anuntat ca, joi, 28 noiembrie, va fi un nou inceput la IPJ Timis.


Nu se refera la schimbarea inspectorului sef Alin Petecel, cum s-ar astepta unii, ci la infiintarea unui alt sindicat. “Se infiinteaza sindicatul DECUS-Biroul judetean Timis.

Pentru toti care si-au pierdut orice speranta in Sindicat, va informez ca vom forma o echipa de profesionisti, care nu se vor feri sa spuna adevarul in fata, oricarui sef indiferent daca deranjam sau nu. Va fi un sindicat transparent si corect.

Sindicatul politistilor activi. Scopul nostru este sa spunem lucrurilor pe nume, fara implicari politice, fara obligatii fata de nimeni! Va asteptam in numar cat mai mare, sa dati dovada de curaj, sa va puneti semnaturile pe adeziuni, pentru un viitor mai bun in cadrul IPJ Timis. Voi face ceva diferit fata de ce ati avut parte pana in prezent, va fi schimbarea de care avem toti nevoie”, este mesajul prin care Valer Kovacs isi cheama colegii in noul sindicat. (G.I.)

12 thoughts on “Un nou inceput la IPJ Timis! Agentul sef Valer Kovacs anunta infiintarea sindicatului DECUS si face un apel la unitate politieneasca

  1. Cred și eu ca va face ceva diferit. Probabil cursuri de limba romană, multă gramatica (de la O) ca sa învețe toată lumea, chiar și sindicalistul dvs, cum se face acordul, apropo de « o echipa de profesioniști, care nu se vor feri…”. Am ținut sa mentionez gafa asta de ciclul primar, tocmai ca sa nu își piardă timpul căutând “acul in carul cu fan”. Mult succes!

  2. Cine nu scrie NIMIC, nu greșește nimic!!! Apreciez că sunteți specialist în gramatica. Mulțumesc pentru ajutorul acordat!!! Scuzele mele de rigoare pentru gafa grosolană făcută!!!Toate cele bune domnule!!!?

  3. Daca se refera la “profesionisti” atunci acordul este bine facut, daca se referea la “echipa” atunci nu este corecta exprimarea.
    Totusi un sfat pt cel care solicita ,,aprobarea” demisiei: copile, apuca-te de treaba si lasa prostiile, nu vezi ca toti borfasii astia cu epoleti se distreaza pe seama ta!? De ce sa le dai satisfactie?

  4. Evident că la profesioniști m-am referit,dar fiecare interpretează cum dorește!!! Apreciez orice părere, nu poți mulțimi pe toată lumea!!! Eu nu-i consider borfași, îi consideră alții. Eu ii respect, chiar și dacă ei nu ma respectă. Rămân pe principiile mele : CINSTE, CORECTITUDINE, DEMNITATE ȘI ONOARE!!!

  5. Domnule Kovacs Vali, sunt un cititor al comentariilor despre munca de poliție și rămân surprins de toate cele ce se discuta. Despre orice frecușuri din poliție dar nu vorbește nimeni de menirea unui polițist , care este de prinderea hoților, menținerea ordinii și liniștii publice . As dori, pentru cititori, domnule Kovacs sa Spune-ți câți hoți ați prins, câte stări conflictuale ați aplanat prexum și alte merite polițienești cu adevarat. Prin acestea câștigați simpatia și respectul nu prin gargara de doi lei. Scuze pt greșeli. Nu am făcut atâta gramatica.

  6. Va aduc la cunoștință ca am lucrat 12 ani operativ in 3 schimburi pe intervenții!!! Va las pe dumneavoastră să apreciați câți hoți am prins, cate dosare penale am întocmit, câte revelioane am petrecut în tură de noapte, cate conflicte am aplanat.Nu caut simpatia nimănui. Pe mine nu m-a promovat nimeni pe pile, cunoștințe și relații!!!Pe viitor intenționez să revin în operativ unde mi-am petrecut cea mai mare parte din cariera de polițist!!!Va respect și va doresc tot binele din lume!!!

  7. Dle Nicolae, va raspund eu. Ai macar idee cat iti consuma nervii acele frecusuri-sicane despre care vorbesti??? Randamentul maxim al unui angajat il obtii in conditii de liniste, dand oamenilor orele-zilele de repaus, oferindu-le diverse beneficii (vezi in privat gradinite organizate la locul de munca pt copiii angajatilor). Si asta spun studiile facute de-a lungul anilor. Nici un angajat nu va fi eficient daca este tot timpul supus presiunilor de alta natura, sicanelor, grijilor ca nu poate ajunge sa ia copilul de la gradinita cu program prelungit. Sa nu mai spun ce nenorocire este daca esti sunat de la gradi sa vii sa iti copilul ca e racit, iar seful nu iti da liber pt orele lucrate suplimentar. Sa mai spun si ca unii politisti lucreaza cat pt 2, adica trebuie sa munceasca si pt colegul lui pilos si in toate misiunile este convocat tot timpul acelasi???sa va spun ca in serviciile de permise si inmatriculari nimeni nu are pauza de masa? Stiti ca la examinatorii de la permise nu e bine daca ai rata de promovare mare, ca esti corupt, nu e bine daca ai rata de promovare mica, atunci esti rau. Stiti ca oameni din Prefecturi care raspund de serviciile acestea pun cetateni sa le faca plangeri la DGA examinatorilor? Stiti ca daca esti bolnav si iti da doctorul medical, acel doctor se trezesc cu colegii de la SIPI pe cap???Ce randament sa ai la prinderea hotilor? Iar cele prezentate sunt putine

  8. Mai Alino draga mea, bag seama ca esti frustrata ca nu ti-ai mancat de mult sandviciul in timpul programului, insa uiti ca programul este de 8 ore de munca. Ai prefera ca nea Leiba sa-ti faca programul de 8 ore si 30 min, pentru pauza de masa. Iar pentru luat copilul de la gradinita, solutia nu este invoirea cum procedezi tu, timp in care te inlocuieste un coleg, care dupa cum recunosti si tu va muncii dublu, ci solutia este o bona sau cauta-ti alt job.
    Fatuca draga, hotii nu se prind cu pauze de masa si invoiri. Pune osu la treaba sa fa-ti neamul mandru ….. mediocro !!!

  9. Deficitul mare de personal este în toate structurile!!! Toate acestea duc la suprasolicitare!!!
    În concluzie, randamentul nu mai este același ca la un angajat care lucrează în condiții normale de muncă.
    Va doresc tot binele din lume la toti!!!!
    Dați dovadă de înțelepciune și respect reciproc unii față de alții!!! ???

  10. Asta ca s-a referit la profesioniști, e pentru copiii de grădinița. Regulile limbii romane (gramatica/morfo-sintaxa) sunt clare: o echipa de profesioniști, care nu se va feri! Punct. Dacă chiar vreți explicații aici, poftim:
    – cine nu se va feri? Echipa!
    – ce fel de echipa? De profesioniști!
    E clar, acum, acordul SUBIECTULUI cu PREDICATUL?
    Dacă aveti nevoie și la ce întrebări raspunde subiectul și la ce întrebări raspunde atributul, revin. Chiar a început sa imi placa sa discut cu…polițiști.
    Cu riscul de a deveni redundant, va doresc succes in munca de sindicat! Poliția Timiș e o cloaca de șpăgari, șantajiști, profitori și lingăi! Așa a ajuns, din păcate!

  11. Va spun eu. Nu a prins niciun hoț valerica si plus de asta este zero barat în ceea ce privește munca de poliție. De asta se si agăța de sindicate, pentru ca este singura sansa de supravietuire.

  12. Aveți perfecta dreptate!!!E foarte simplu sa încerci să denigrezi pe cineva din postura de anonim!!! Nu e cazul sa ma justific în fata nimănui pentru activitatea mea profesională desfășurată în sistem.Îmi dau seama ca sunteți și veți rămâne ANONIMI. Va doresc succes in denigrarea Poliției Române!!!

Leave a Reply