CULISE. Purtatorul de cuvant al PMP Timis, sanse mari de a fi numit in functia de subprefect. Alexandru Mutruc este omul de incredere al deputatului Cornel Samartinean

Alexandru Mutruc, consilierul parlamentar al deputatului Cornel Samartinean, are sanse neasteptat de mari de a accede in functia de subprefect de Timis, dupa ce PMP-ul a sprijinit PNL-ul la motiunea de cenzura. Potrivit unor surse din partid, Eugen Tomac ar fi negociat cu actualii guvernanti si ar fi obtinut doua posturi pentru Timis, respectiv o functie de subprefect si una de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.


Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, ar fi propus intr-o sedinta a CEJ ca oamenii sai de nadejde, Sasa Mutruc (foto) si Valeriu Lupu, sa ocupe cele doua functii, iar membrii din conducerea filialei Timis ar fi votat in unanimitate.

Desi popularilor din Timis li s-a interzis sa vorbeasca despre cele doua potentiale numiri, sub sanctiunea excluderii din partid, unii dintre vechii membri ai PMP spun ca varianta cu Mutruc la prefectura este mai mult decat ofensatoare la adresa timisenilor.

In timp ce Valeriu Lupu, fost director operational la Aeroportul International Timisoara si fost patron al companiei aviatice Banat Air, ar fi un castig pentru Ministerul Transporturilor, Alexandru Mutruc, 30 de ani, absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, este o propunere riscanta pentru functia de subprefect, in conditiile in care acesta este originar din Republica Moldova, iar apetitul xenofob al banatenilor este recunoscut.

Ca exemplu elocvent in acest sens este invocat mandatul criticului Adrian Dinu Rachieru, bucovinean de origine, la sefia Directiei Judetene pentru Cultura Timis, imediat dupa Revolutie, care s-a intrerupt brusc din cauza patriotilor locali si a acuzatiilor ce vizau apartenenta sa la o alta zona din tara.

Reamintim ca, in noiembrie 2016, Alexandru Mutruc, aflat la volanul unui autoturism VW Golf, alaturi de deputatul Cornel Samartinen, a accidentat un barbat, in varsta de 51 de ani, pe trecerea de pietoni de langa Catedrala Mitropolitana din Timisoara si s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (Vlad Enciu)

3 thoughts on “CULISE. Purtatorul de cuvant al PMP Timis, sanse mari de a fi numit in functia de subprefect. Alexandru Mutruc este omul de incredere al deputatului Cornel Samartinean

  1. O gluma proasta , rusul asta are probleme psihice grave, l-a ajutat cu accidentul pe Cornelus, singurul lui merit ?

  2. Într o tara în care legea este egala indiferent de persoana, aveau la activ ispășit minim un an de pușcărie în urma acelui accident din fata de la catedrala

  3. pai si cu muschiu de neuron al frantescului cese intampla sau se reorentiaza impreuna cu lilisor sau mateo oltean lavărul timisoarei

Leave a Reply