Vino sa dam startul povestilor de Craciun, duminica, la Iulius Town Timisoara! (P)

Stii acele momente perfecte de Craciun pe care le petreci in familie, in jurul bradului, la fel ca in paginile cartilor cu povesti? Te asteptam sa te bucuri de ele la Iulius Town, care, in luna decembrie, se transforma in taramul viselor.


Anul acesta, la Iulius Town, Craciunul este despre dorinte implinite! In rolurile principale – ursuletii de plus. Acele personaje nelipsite din copilariile noastre, care ne amintesc de bucuria de a darui.

Te invitam duminica, 1 decembrie 2019, de la ora 18, sa dam startul celui mai frumos sezon din an. In luna decembrie, Iulius Town ti-a pregatit evenimente si decoratiuni desprinse din povestile copilariei.

Cum farmecul sarbatorilor este dat de ritmurile muzicale, in atmosfera de Craciun ne vor conduce artistii Filarmonicii Banatul. Invitati speciali sunt solistii Georgiana Costea (Germania) si Kenneth Tracy Dale (USA), alaturi de dirijorul Voicu Gabriel (Germania). Astfel, publicul va putea admira bradul de Craciun si luminitele in acordurile unor arii celebre.

In weekend-ul magic, copiii au parte si de o surpriza aparte. „Hocus – Pocus”! Atat de usor vor fi uimiti de trucurile spectacolului de magie si ventrilocie.

Duminica, de la ora 11, in zona Intersport, obiectele apar si dispar, iar personaje haioase aduc hohote de ras. Iar micii patrioti vor realiza, la atelierele de creatie de dupa spectacol, felicitari si stegulete pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Pentru ca decembrie este luna cadourilor, ne pregatim din timp la Targul de Mos Nicolae, care se va desfasura in perioada 29 noiembrie – 6 decembrie, la demisolul si parterul Iulius Mall. Un bat impodobit, o jucarie, bijuterii sau decoratiuni? Daca nu stii ce sa le oferi celor dragi, gasesti propuneri vesele la targ. (I.P.)

Leave a Reply