Cine este martorul de lux al arabului Ghazal Wadah, in disputa cu directorul Pietelor din Timisoara? Un vanzator de tricouri fake, care si-a amintit ca acum sase luni ar fi fost amenintat de Ionut Nasleu

In scandalul din clubul Fratelli, din Timisoara, in care Ionut Nasleu, directorul de la Piete SA, este acuzat ca l-ar fi agresat pe Ghazal Hamwi Wadah, presedintele Ligii Arabilor Sirieni din Romania, Fliliala Timisoara, a aparut inca un martor.


Asadar, la aproape sase luni de la incident, un individ si-a amintit ca si el ar fi fost amenintat de Ionut Nasleu, confirmand varianta “de lucru” a omului de afaceri arab, proprietarul unui magazin de bijuterii dintr-un centru comercial. din Timisoara.

Asa-numitul Nelu Neala si-a prezentat versiunea intr-o publicatie locala, sporind numarul celor care-l sustin pe Ghazal Wadah, in disputa cu Ionut Nasleu, desi la vremea respectiva nu s-a depus nicio plangere penala la politie.

Sub protectia anonimatului, Nelu Neala povesteste cum a fost el sunat de Nasleu si amenintat cu mutarea din Timisoara, iar pe arab cu mutarea in Siria. Pentru ca el e Ionut si nu se pune nimeni cu el… Si ca a primit un mesaj in care Ionut ii spune sa nu-l mai caute.

“Acest individ nu face decat sa confirme ce am spus de la inceput: ca Wadah a mintit atunci cand a sunat la politie pentru a se victimiza. Da, asa i-am scris, sa nu ma mai caute, pentru ca umbla cu sifoane. Unde e amenintarea? Daca zice ca l-am amenintat, de ce, dupa cateva zile, mi-a oferit tricouri fake de vanzare?

Pentru ca acest Nelu Neala este un comerciant de marfa fake cumparata din Turcia, vanduta la negru pe Facebook, care nu plateste nicio taxa, niciun impozit. Pentru aceste minciuni debitate impotriva mea, voi face o sesizare la autoritatile fiscale, sa-i verifice un pic afacerea la negru.

Eu stiu cat e de apropiat de Wadah, pentru ca mananca la masa lui. Probabil, cu aceasta declaratie in favoarea arabului, a mai castigat un pranz. Se cunosc de pe vremea cand Wadah avea un Mercedes 190, la care a pus perdelute pe sarma. Ii ziceam Fane Garsoniera”, ne-a declarat Ionut Nasleu.

In opinia sa, este de asteptat sa mai apara si alti martori mincinosi, pentru ca Ghazal Wadah are destui cunoscuti in lumea afacerilor subterane. Reamintim ca, omul de afaceri arab a fost ridicat, in 2017, impreuna cu mai multi membri ai gruparii hotilor de lux din oras, dupa care a fost eliberat. (G.I.)

Leave a Reply