Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au creat panica printre consumatorii de droguri si contrabandistii din orasul de pe Bega

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara continua sa fie spaima consumatorilor de droguri si a contrabandistilor din orasul de pe Bega.


Dupa ce, in urma cu trei zile, au depistat doua persoane, cu varste de 22 si 29 de ani, care avea asupra lor droguri de risc, “sase plicuri cu o pudra alba, doua plicuri cu pastile si doua foi de staniol ce contin materie vegetala verde-olive”, astazi au deranjat afacerea ilegala a unui barbat in varsta de 58 de ani, din Timisoara.

Acesta a fost observat de echipajul Jandarmeriei, in zona Pietei Badea Cartan, in timp ce se pregatea sa ofere spre comercializare pachete cu tigari, netimbrate, si sticle cu alcool.

“Intreaga cantitate de tigari si de alcool depistata, respectiv 463 pachete cu tigari si opt litri de alcool, a fost ridicata in vederea confiscarii si predata Directiei Regionale Vamale Timisoara, spre luarea masurilor ce se impun”, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

In cazul tinerilor prinsi cu droguri, jandarmii au intocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept” reprezinta infractiune, in conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (V.E.)

 

 

 

Leave a Reply