Un sofer din Timis, oprit de politisti doar cu focuri de arma! Cursa de urmarire de aproape 4 kilometri, pe un drum judetean

Politistii din Timis au fost nevoiti sa folosesca armamentul din dotare, duminca dupa-amiaza, pentru oprirea unui sofer care nu a oprit la semnalul agentilor de la Postului de politie din Giulvaz. Incidentul s-a petrecut in localitatea Rudna.


Soferul care circula cu un autoturism Opel Corsa a ignorat semnul agentilor si a apasat si mai tare pe acceleratie, in tentativa de a se indeparta cat mai repede de filtrul rutier.

Agentii au pornit, imediat, in urmarirea fugarului, care a fost oprit, in cele din urma, la iesirea din localitate. Dupa o cursa de aproape 4 kilometri. In timpul urmaririi, politistii au tras patru focuri de arma in aer, pentru a-l determina pe sofer sa opreasca.

La verificarea documentelor, oamenii legii au descoperit motivul refuzului de a opri. Tanarul in varsta de 23 de ani nu avea permis de conducere, iar autoturimul nu era inmatriculat si avea numere false.

Politistii au intocmit un dosar penal, iar soferul ghinionist a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

 

 

Leave a Reply