ESEC al DNA. Toti inculpatii retinuti in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara au fost pusi in libertate! Instanta Suprema a respins toate propunerile de arestare preventiva formulate de procurori

Inalta Curte de Casatie si Justitie a mai domolit frenezia procurorilor DNA Timisoara manifestata in dosarul spagilor de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.


Astfel, judecatorul de drepturi si libertati de la instanta suprema a decis sa respinga toate propunerile de arestare preventiva formulate de procurorii anticoruptie, astfel ca inculpatii Horgea Cristian, Miutescu Elisabeta, Ispravnic Cristian, Dima Cristian, Lucaciu Andrei, Pascu Mirel, Baetan Vasile si Stoenescu Anca-Patricia au fost pusi in libertate.

Totusi, pentru a nu se da peste cap toata munca procurorilor anticoruptie, Inalta Curte a decis luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile fata de directorul DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, dar si fata de Horgea Cristian si Elisabeta Miutescu.

De asemenea, li s-a interzis sa ia legatura cu numitii Munteanu Bogdan, Capraru Dorel Gheorghe, Zamiska Iaromir, Tripa Florin si Chisalita Ioan Narcis, precum si cu martorii din prezenta cauza.

“Atrage atentia inculpatilor Horgea Cristian, Miutescu Elisabeta si Ispravnic Cristian Ilie ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor stabilite sau de existenta a suspiciunii rezonabile ca au savarsit o infractiune pentru care s-a pus in miscare actiunea penala impotriva acestora, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau cu masura arestarii preventive”, se mentioneaza in decizia pronuntata, in aceasta seara, in camera de consiliu. (G.I.)

2 thoughts on “ESEC al DNA. Toti inculpatii retinuti in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara au fost pusi in libertate! Instanta Suprema a respins toate propunerile de arestare preventiva formulate de procurori

  1. Singurul eșec al DNA este că reușește să cerceteze decât o fărâmă din corupția din instituțiile publice. Eșecul major este al turmei de românași care nu au curaj și acceptă să fie conduși de infractori. Așa ne place nouă, să ne complacem în țigănie.

  2. Foarte bine ca i-a eliberat, pe unii îi cunosc personal de pe vremea embargoului sau de pe vremea când făceam contrabanda cu țigări, sunt foarte de treaba, cât timp am fost lider de sindicat nu mi-au cerut deloc șpagă, iar rovinieta nu am avut niciodată.
    Pe vremea embargoului mai îmi cereau, dar oricum era mulțumită toată lumea

Leave a Reply