Tribunalul Timis a decis arestarea unui om al strazii din Timisoara, acuzat de ca a incercat sa-si ucida tovarasul cu care impartea un adapost

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 07.12.2019, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gheorghitoiu Petru, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.


S-a retinut in sarcina inculpatului faptul ca, in data de 08.08.2019, in jurul orei 01, in timp ce se afla intr-o cladire dezafectata din municipiul Timisoara, pe fondul consumului de alcool si a unui conflict verbal, i-a aplicat persoanei vatamate D.F. lovituri cu cutit in mai multe zone ale corpului, provocandu-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 25 zile de ingrijiri medicale.

Loviturile au pus viata victimei in primejdie, prin hemopneumotorax stang, care a necesitat o interventie chirurgicala de urgenta.

“Ulterior comiterii faptei, inculpatul s-a sustras urmaririi penale, fiind efectuate cautari si verificari in vederea depistarii sale. Acesta a fost identificat in seara zilei de 06.12.2019, cu ocazia unui incident in care a fost implicat, pe raza municipiului Timisoara”, ne-a comunicat prim-procurorul Violeta Filip.

In data de 07.12.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (V.E.)

Leave a Reply