PE SURSE. Cine este politistul local din Dumbravita care l-a blocat in trafic pe fostul sef al Camerei de Conturi Timis, dupa ce finantistul s-a urcat la volan aproape in coma alcoolica

Richard Melescanu, inspector la Politia Locala Dumbravita (foto 2), poate fi avansat in functie sau chiar promovat IPJ Timis, cand vor mai fi recrutari din sursa externa, dupa ce a facut cea mai importanta “captura”, din acest an, de sofer beat la volan pe o sosea din Timis.


Este vorba despre fostul director al Camerei de Conturi Timis, Vasile Melciu, care, joi seara, a fost oprit la timp pe o strada din Dumbravita, inainte sa produca vreo tragedie.

Finantistul s-a urcat la volan intr-o avansata stare de ebrietate, iar pe trecerea de pietoni de la parcul central a fost la un pas sa loveasca o tanara.

Momentul a fost observat de Richard Melescanu, care patrula in zona targului de Craciun, astfel ca acesta a decis sa-l opreasca pe soferul neatent. L-a blocat in trafic si a chemat un echipaj de la IPJ Timis.

“Am fost acolo cand l-au oprit. Le-a zis politistilor ca-i da afara, ca-i dezbraca de uniforma, ca-i cumpara… Va dati seama ca oamenii legii s-au amzat si l-au condus la spital pentru prelevarea de probe biologice si stabilirea alcoolemiei.

Era atat de beat, incat nu cred ca ajungea pana acasa, in Giroc, fara sa faca vreun accident sau, mai rau, fara sa calce pe cineva. Noroc ca l-a oprit politistul din Dumbravita.

A povestit, azi, ca nu stia ce sa faca, pentru a nu fi acuzat ca-si depaseste atributiile, mai cu seama cand a vazut despre cine e vorba. S-a descurcat foarte bine, cred ca ar face fata cu succes si la politia nationala”, ne-a povestit un martor.

Surse medicale ne-au dezvaluit ca, in urma analizelor de sange, s-a stabilit ca Vasile Melciu ar fi avut o alcoolemie de 3,45 mg/l, valoare care, daca va fi confirmata oficial, reprezinta un adevarat record etilic pentru soferii care au fost prinsi bauti, vreodata, pe soselele din Timis. (G.I.)

 

Leave a Reply