Judecatorii din Timisoara vor decide daca-l trimit dupa gratii pe fiul lui Sile Camataru. Interlopul este cercetat pentru injunghirea unui tanar

La aproape doua luni dupa ce a injunghiat un tanar recalcitrant, in fata unui club de manele din Timisoara, fiul lui Sile Camataru a fost capturat pe o strada din Bucuresti.


Albert Florin Balint a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor si a incercat sa dispara, insa oamenii legii au pornit in urmarirea sa si, la un moment dat, au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotate pentru a-l prinde.

„In data de 15 decembrie, in jurul orei 19, un echipaj din cadrul Sectiei 19 Politie din Bucuresti, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de inmatriculare straine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducatorul auto a refuzat si a continuat deplasarea.

S-a plecat in urmarirea autoturismului, iar soferul a abandonat masina si a fugit. S-a continuat urmarirea barbatului, iar unul dintre politisti, dupa somatia legala, a tras foc in plan vertical. Barbatul a fost imobilizat si condus la sediul Sectiei 19 Poliție. Barbatul de 32 de ani nu detine permis de conducere”, a transmis Politia Capitalei.

Acesta a fost adus la Timisoara, pentru a fi audiat de politistii Sectiei 5 in dosarul de loviri sau alte violente deschis dupa incidentul de la Clubul Crystal.

A fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Albert Florin Balint mai are o condamnare de 5 ani inchisoare pentru trafic de droguri. (V.E.)

Leave a Reply