Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au prins inca un dealer de tigari de contrabanda! Acesta avea asupra sa aproape 3 baxuri de tigari

Un contrabandist ce avea asupra sa 1249 pachete cu tigari, netimbrate fiscal, a fost depistat de catre un echipaj de jandarmi in municipiul Timisoara.


Evenimentul a avut loc in timpul unei actiuni de prevenire si combatere a comertului cu produse de contrabanda, ce a avut loc la sfarsit de saptamana, cand jandarmii din Gruparea Mobila “Glad Voievod” Timisoara au observat, pe o strada din zona Calea Aradului, un barbat care avea asupra sa o sacosa si cutii din carton, voluminoase.

Jandarmii au procedat la stabilirea identitatii acestuia, iar la perchezitie au gasit in respectivele bagaje, pachete cu tigari netimbrate fiscal.

Toate cele 1249 pachete cu tigari gasite au fost ridicate in vederea confiscarii si predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara spre luarea masurilor ce se impun.

“De asemenea, au fost intocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, deoarece detinerea de produse ce provin din contrabanda reprezinta infractiune, conform prevederilor Codului Vamal”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara.

 

Leave a Reply