Fiul interlopului Sile Camataru scapa de catuse in dosarul injunghierii de la Timisoara, dupa ce victima si-a retras plangerea

Schimbare de macaz in dosarul in care fiul lui Sile Camataru era cercetat pentru loviri sau alte violente, dupa ce a injunghiat un tanar, in fata unui club de manele din Timisoara.


Retinut, duminica seara, pe o strada din Bucuresti, dupa o urmarire in care politistii au folosit armamentul din dotare, Albert Balint a fost adus la Timisoara pentru a fi audiat in dosarul injunghierii.

Doar 24 de ore a stat fiul lui Sile Camataru in arestul IPJ Timis, dupa care a fost pus in libertate. Motivul acestei subite schimbari de macaz in dosarul care-l putea duce dupa gratii a fost oferit anchetatorilor chiar de catre victima Alex Cojocaru.

Acesta a decis sa-si retraga acuzatiile – propabil, contra unei sume modice, cum se intampla in astfel de situatii -, iar Albert Balint a plecat, acasa, la Bucuresti, unde va trebui sa raspunda pentru conducerea unui autovehicul fara va poseda permis de conducere si neoprirea la semnalul agentilor de circulatie.

Sa mai spunem ca Alex Cojocaru, zis Calu, a fost retinut in dosarul gruparii interlope conduse de Lucian Boncu, insa a fost eliberat, intrucat a semnat o intelegere cu procurorii. (V.E.)

Leave a Reply