O puternica retea de trafic de tigari din Timis si Arad, lovita naprasnic de Politia Transporturi Timisoara. Prada bogata ridicata de mascati, printre care sute de baxuri de tigari, arme si mari sume de bani

Lovitura de proportii a politistilor de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, care au reusit sa penetreze si sa destructureze o importanta retea de trafic de tigari de contrabanda, cu ramificatii in judetele Timis si Arad.


Astfel, in cursul zilei de astazi, au avut loc nu mai putin de 36 de perchezitii, efectuate de politistii de la Transposturi, cu sprijinul mascatilor de la Serviciul Actiuni Speciale si specialistii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timis, Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Arad, Inspectoratele Judetene de Jandarmi din Timis si Arad, dar si cu inspectorii vamali de la Biroul Vamal Timisoara.

In urma descinderilor, au fost ridicate 337 baxuri cu 3.370.000 tigarete netimbrate, 91 de litri de alcool, provenienta Serbia, 2 arme neletale, sumele de 245.115 lei si 45.110 euro.

Au fost retinute nu mai putin de 10 persoane, care sunt acuzate de contrabanda si contrabanda calificata. Dosarul este instrumentat de Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. (G.I.)

 

Leave a Reply