PE SURSE. Rafuiala in lumea interlopa din Timisoara. Lucian Torj, fost consilier local PSD in Biled, taiat cu sabia UPDATE! Ce spune despre acest incident Ovidiu Torj

Desi mai multi interlopi din noua garda, din Timisoara, sunt depusi in spatele gratiilor alaturi de liderul lor incontestabil, Lucian Boncu, se pare ca orasul de pe Bega are resurse nelimitate cand vine vorba despre gruparilor baietilor rai.


Informatii de ultima ora dau ca sigura o rafuiala violenta intre doua grupari interlope din oras, reprezentative pentru garda veche a fenomenului infractional, care s-a lasat cu persoane taiate cu sabia.

Unul dintre cei care ar fi ajuns la spital in urma acestor confruntari violente, declansate, se pare, in urma unor discutiile contradictorii pe seama colaborarii cu “garda” a unora dintre cei inchisi, ar fi Lucian Torj.

Fost consilier PSD in localitatea Biled, arestat in urma cu cativa ani pentru furtul unui cal, cu conexiuni importante in lumea politica locala, pornind de la Ilie Sarbu si pana la Calin Dobra.

Deocamdata, reprezentantii politiei nu au confirmat oficial aceasta informatie, spunandu-ne doar ca “circula un zvon ca Lucian Torj a fost taiat cu sabia, insa nu avem depusa nicio plangere”. Pe de alta parte, surse de incredere de la Casa Austria au confirmat, pe surse, internarea unui persoane cu multiple plagi taiate.

Nici Ovidiu Torj, fratele fostului consilier PSD, nu a fost de gasit la telefon pentru a confirma sau infirma implicarea lui Lucian Torj in vreo rafuiala sangeroasa. Vom reveni. (V.E.)

UPDATE. Ovidiu Torj, fostul sot al Brigittei Sfat, a infirmat aceasta informatie primita pe surse, anuntand ca fratele sau este in Spania, ca nu a fost implicat in vreo reglare de conturi. “Informatia este nefondata. Nu l-a taiat nimeni pe fratele meu cu sabia. Doamne fereste! Va pot pune la dispozitie detalii despre ce a facut in ultima saptamana”. Acest caz devine tot mai interesant, pe masura ce ne parvin noi informatii. Un politist a carui nume il protejam, din motive lesne de inteles, ne-a transmis ca in incident a fost implicat si Radu Novac, zis Jack, care este cercetat penal intr-un dosar de trafic de droguri. Vom reveni. 

3 thoughts on “PE SURSE. Rafuiala in lumea interlopa din Timisoara. Lucian Torj, fost consilier local PSD in Biled, taiat cu sabia UPDATE! Ce spune despre acest incident Ovidiu Torj

  1. Mai Viorele, bag seama ca te pricepi la toate. Oi fi a lu Priceputu…. Nu ne spusesi, daca dupa ce te trimise Cojan la scoala, te_ai si dus…. ca in caz contrar asta e cam incalcare de ordin…. indisciplinatule ! Mi-aduc aminte ca zilele trecute zisesi ca le iei unora ID-ul, desteptu lu peste ! Ala de calculator e IP -ul. ID -ul e ala in care te uiti cum te cheama atunci cand lumea ti se adreseaza cu apelativul “” mai Viorele””.

  2. Corect, domnule Dănuț! Eu nu sunt expert în informatică, ca tine! După cum am spus, prea multă școală nu am!
    Să fi sănătos și postează ce dorește mintea ta- bolnavă!
    Eu o să-ți aprind lumânări!
    Este mai simplu și cu bătaie lungă!
    Să ai parte de sărbători luminate și să te ajute Dumnezeu să treci peste momentele grele!

Leave a Reply