Evenimente in Timis care au avut nevoie de interventia salvatorilor! Un autoturism a ars ca o torta pe drumul care leaga DN 6 de Aeroportul Timisoara si accident cu patru masini pe A1

Pompierii de la ISU Banat au fost solicitati sa intervina, in jurul orei 4,30, pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism. Evenimentul s-a produs in localitatea Ghiroda, pe drumul care leaga DN 6 de Aeroportul International Timisoara.


Autoturismul a luat foc in mers, persoana aflata la volan s-a speriat cand a observat flacarile si a tras de volan, iesind de pe partea carosabila.

“La locul interventiei s-a deplasat de urgenta o autospeciala de stingere si 5 pompieri. La sosirea echipajelor la locul incendiului, au constatat ca incendiul se manifesta cu ardere generalizata la intregul autoturism. Pompierii au lichidat incendiul. Din fericire, nu s-au inregistrat victime”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Banat. Cauza probabila, scurtcircuit electric.

O a doua interventie s-a desfasurat, imediat dupa ora 9, pe autostrada A1, la km 470, sensul de mers Topolovatul Mare-Lugoj. La locul accidentului s-au deplasat de urgenta o autospeciala de stingere, un echipaj SMURD, 6 pompieri si 2 ambulante SAJ.

In accident au fost implicate trei autoturisme si un autocamion. In urma impactului, din cele 7 persoane aflate in autovehicule, o persoana de sex feminin a suferit contuzii usoare si a fost transportata la spital impreuna cu cei doi copii aflati cu ea in masina (copii cu varste de 2 ani si de 6 luni), iar inca 2 persoane de sex feminin cu contuzii usoare au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Pompierii au asigurat masurile PSI necesare. (V.E.)

Leave a Reply