Program special de sarbatori, la Iulius Town. Vezi cand este deschis! (P)

In prag de sarbatori, Iulius Town anunta programul special al magazinelor din mall, restaurantelor si cafenelelor, dar si a hypermarketului Auchan.


Astfel, clientii pot sa se relaxeze alaturi de prieteni in locatiile tematice si la cinema sau sa mai caute un cadou pentru cei dragi.

Pana pe 23 decembrie 2019, programul de functionare al Iulius Mall si Auchan va fi cel normal: 10 – 22 pentru magazinele din mall, iar pentru hypermarket, 08 – 23.

Marti, in Ajunul Craciunului, clientii sunt asteptati la Iulius Mall de la 10 pana la 18, pentru a-si face ultimele pregatiri. Hypermarketul va functiona in intervalul orar 07 – 18.

Pe 25 decembrie, in ziua de Craciun, angajatii Iulius Mall si ai Auchan au liber, pentru a petrece alaturi de familie.

De joi, 26 decembrie, pana pe 30 decembrie, la mall se da startul la distractie si shopping dupa programul obisnuit.

La Auchan, in cea de-a doua zi de Craciun, programul este de la 10 la 22, iar de vineri, 27 decembrie, pana pe 30 decembrie, hypermarketul revine la programul normal.

In ultima zi din 2019, Iulius Mall va fi deschis de la 10 pana la 18, in timp ce Auchan va functiona de la ora 07 la 18.

In prima zi din 2020, atat Iulius Mall, cat si hypermarketul Auchan vor fi inchise. De pe 2 ianuarie 2020, programul de functionare al Iulius Mall va fi cel normal. In cea de-a doua zi din an, Auchan va fi deschis in intervalul orar 10 – 22.

Iar daca de sarbatori iti doresti sa petreci cu prietenii ori cu familia in atmosfera festiva a locatiilor din Iulius Town, este bine sa stii ca si acestea au un program special. Consulta lista locatiilor cu program extins pe site-ul www.iuliustown.ro! (I.P.)

Leave a Reply