Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident rutier soldat cu doi morti. Evenimentul s-a produs in Arges, in zona Dealului Negru

Fostul ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu, actual secretar general al ALDE, a fost implicat intr-un grav accident rutier pe DN 7, in zona localitatii Zamfiresti, din judetul Arges, pe Dealul Negru, dupa ce un autoturism Logan a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de limuzina Audi condusa de politician.


Impactul a fost atat de violent, incat soferul masinii Logan a decedat, iar alte doua persoane aflate in autoturism au fost ranite.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost produs de soferul Loganului, un barbat in varsta de 70 de ani, caruia i s-a facut rau si a intrat pe contransens.

Totusi, in urma audierilor, unii martori au sustinut ca Daniel Chitoiu ar fi cel responsabil de producerea accidentului. In aceste conditii, politistii vor face o expertiza pentru a stabili dinamica accidentului.

Acesta este resuscitat de echipajele medicale sosite la fata locului, insa nu a mai putut fi salvat.

Traficul rutier in zona a fost blocat. (V.E.)

UPDATE. „In autoturismul condus de barbatul de 82 de ani se aflau inca doua pasagere, respectiv pasagera din dreapta, fata, de 73 de ani, din Pitesti, si o pasagera in spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele doua, impreuna cu barbatul de 52 de ani, au fost condusi la o unitate medicala, pentru acordarea de ingrijiri de specialitate. Din pacate, femeia de 73 de ani, care ocupa locul din dreapta fata in autoturismul condus de barbatul de 82 de ani, a decedat la spital. Totodata, si bărbatul de 52 de ani, care conducea al doilea autoturism, a fost condus la unitatea medicala, fiind ranit usor”, a precizat IPJ Arges.

One thought on “Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident rutier soldat cu doi morti. Evenimentul s-a produs in Arges, in zona Dealului Negru

  1. Ce înseamnă să fi politician, ai imunitate și când provoci un accident rutier, cum naiba sa fie vinovat șoferul daciei loganu? Se vede clar în poze ca acel gunoi de politician nu a adaptat viteza în curbă la dreapta și a pătruns pe sensul opus de mers iar dacia Logan circula regulamentar. Asa ne aducem aminte și de accidentul politicianului Samartinean Cornel Mircea care a lovit la catedrala un pieton pe trecere și a spus ca a condus consilierul lui, doar după câteva zile cand a fost pus în fata probelor video a recunoscut ca el era la volan

Leave a Reply