Oportunistul Vasile Marian a esuat in cursa interna a PLUS Timis pentru stabilirea candidatului la functia de primar al Timisoarei. “Asteptam sa-l vedem parasind partidul”

Scandalul provocat de Vasile Marian in cadrul organizatiei PLUS Timis, soldat cu demisia presedintelui Catalin Sipos, este pe cale sa devina doar o amintire urata din activitatea filialei banatene.


Inscrierea acestuia in cursa interna pentru desemnarea candidatului PLUS la Primaria Timisoarei a fost vazuta ca o provocare, in conditiile in care fostul PNL-ist fusese acceptat in partid, in urma cu o luna, cam pe usa din spate, venirea sa fiind extrem de contestata.

Surse din interiorul partidului ne-au transmis rezultatul votului in ceea ce-l priveste pe Vasile Marian si, in conditiile in care misiunea sa de destructurare a PLUS a esuat, este de asteptat ca acesta sa paraseasca partidul. Si, eventual, sa incerce o candidatura pe cont propriu la fotoliul de primar al Timisoarei.

“O veste buna de la PLUS Timis. Candidatura lui Vasile Marian a fost respinsa prin vot de membrii PLUS Timis. Remarc o prezenta extrem de scazuta la vot pentru PLUS Timis. Sub 1/2 din participantii traditionali. Vestea buna este ca Vasile Marian nu va candida pentru PLUS Timis la Primaria Timisoarei. Vestea proasta este ca a reusit sa coaguleze ceva in jurul lui. Vestea si mai buna este ca intrarea lui in PLUS este contestata si asteptam sa-l vedem parasind partidul. Robu trebuie sa se pregateasca; Vasile se va intoarce la job-ul de sluga a lui Lae. Este interesant de ce a fost adus Vasile; el nu avea nicio sansa sa ajunga candidat comun PLUS-USR. Oare aducerea lui Vasile a avut ca scop tocmai eliminarea lui Sipos?”, se intreaba unii dintre membrii partidului. Raspunsul la aceasta intrebare il vom afla, cu siguranta, in momentul in care vom cunoaste numele succesorului lui Catalin Sipos. (Mara Ion)

Leave a Reply