Interlop saltat de politisti. Albert-Florian Balint a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins drogat la volan

Fiul lui Sile Camataru, care abia a scapat dint-un dosar de injunghiere, la Timisoara, dupa ce victima si-a retras plangerea, a ajuns din nou in spatele gratiilor. ‘


De aceasta data va fi mai greu sa scape de catuse, intrucat infractiunile de care este acuzat nu mai pot fi clasate prin desistarea politistilor.

Este vorba despre conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Albert-Florian Balint, 32 de ani, fiul lui Sile Camataru, conducea un BMW X5 pe DN 65 – E 574, pe strazile comunei Ganeasa, din Olt, cand a fost oprit la un filtru rutier. Politistii au constatat ca acesta a condus masina, desi avea dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Individul a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice de sange.

Au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul a fost retinut pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a IPJ Olt”, spun politistii. (V.E.)

Leave a Reply