Anuntul unei pirande din Galati a provocat un adevarat scandal pe Facebook. “Caut o doamna serioasa sa stea cu bunica mea. Nu ofer salariu!”

O tanara piranda dintr-un clan tiganesc din Galati a provocat, astazi, o adevarata isterie pe retelele de socializare, dupa ce a publicat un anunt de angajare in care spune ca nu ofera niciun salariu.


“Buna! Caut o doamna serioasa si nevoiasa sa locuiasca cu bunica mea, fara a plati ceva. Nu ofer salariu!”, este anuntul postat pe Facebook de Kaira Notsketa, anunt care a inflamat spiritele si a provocat revolta celor care au acuzat ca, de fapt, bastanii din Galati cauta o… sclava.

“Exact pe aceasta situatie se puncteaza. Sclavie! Si cand batrana nu va mai fi, un mare picior in partea dorsala! Unui om necajit trebuie sa-i intindem o mana de ajutor, daca suntem in stare, nu sa il supunem sclaviei”, comenteaza Anca Iacomi, sustinuta si de Mirela Marin.

“Sa te fereasca D-zeu sa stai cu o baba, si la ea in casa, si fara sa te plateasca, te mananca de vie. Menajera e putin spus, poate sclava”.

Replica pirandei din Galati nu se lasa mult asteptata.

“Voi nu ati inteles anuntul, caut o doamna fara posibilitati si fara obligatii, care are si nevoie de un acoperis deasupra capului. Doar companie, de restu’ ne ocupam noi, familia!”. Perseverenta Kairei o scoate din sarite pe Tincuta Zana: “Cucoana esti serioasa? Cum poti cere asa ceva, sa-ti ingrijeasca bunica, sa o hraneasca, sa o spele, mancare, curatenie, medicamente, etc, moaca? Cred ca glumesti. Dai casa sau bani. Pe langa ce face, se plateste 20 lei pe ora. Sau azil. Nimeni nu va sta degeaba”.

Nepoata cu anuntul controversat nu se lasa intimidata si intervine, din nou: “Doamna, bunica mea nu este la pat, se spala singura, merge la baie singura, mananca singura. De menaj ne ocupam noi!”.

Incearca sa o lamureasca Raluca Gabriela ca, in ziua de azi, totul se plateste. “In ziua de azi, o persoana in varsta se ingrijeste contracost. Adica, sunt rar persoane care doresc sa-si piarda timpul muncind moca. Banul se castiga greu in ziua de azi si de asta nimeni nu prea vrea ceva sa faca gratis. Decat sa fii atacata aici, mai bine ai zice un mic venit cat iti permiti. Adica, tu ai munci undeva, dar fara sa fii platit? Si din cate stiu, daca bunica ta a muncit in tineretile ei, ar trebui sa aiba o mica pensie”.

Comentariile au continuat, unul mai violent decat altul. “Cred ca te-a lovit pocnitorile in cap! Cine ar sta degeaba, cocoana? Doar o boschetara care n-are casa sau masa. Cum vrei, tu, o femeie serioasa, toate au servici, casa si masa. Cauta in continuare”.

Nici Raluca Gabriela nu scapa prilejul de a comenta aceasta oferta de job fara salariu. “Din pozele tale, vad ca te imbraci frumusel si ai si catelus, si nu ai macar un 6 milioane pe luna sa platesti o doamna sa aiba grija de bunicuta ta?”. In cele din urma, anuntul buclucas a fost sters de pe Facebook. (Eva Theodorescu)

 

Leave a Reply