COMUNICAT. Presedintele PMP Timis anunta demisia din functia de secretar de stat a lui Valeriu Lupu, dupa implicarea sa intr-un accident de circulatie

Conducerea Filialei Timis a PMP a luat atitudine, la doar cateva ore, dupa ce secretarul de stat Valeriu Lupu a provocat un accident rutier si a refuzat sa fie testat pentru ca politistii sa stabileasca daca a consumat alcool inainte de a urca la volan.


Intr-un comunicat de presa semnat de deputatul Cornel Samartinean, presedintele PMP Timis, se anunta demisia din functia guvernamentala a fostului director tehnic de la Aeroportul Timisoara. Iata comunicatul:

“Va informam ca Organizatia PMP Timis a luat la cunostinta cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism stationat petrecut astazi in Timisoara in care conducatorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor sustinut de catre organizatia noastra.

PMP Timis se delimiteaza de orice actiune/incident in care sunt implicati membrii/sustinatorii PMP si asigura cetatenii de integritatea si onestitatea membrilor sai indiferent de pozitii si functii. Orice incalcare a legii si moralei crestine nu este tolerata.

In urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu si-a inaintat demisia cu data prezentei din functia de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Pe aceasta cale ne exprimam regretul fata de cele intamplate”, se mentioneaza in comunicatul primit de la PMP Timis. (I.P.)

2 thoughts on “COMUNICAT. Presedintele PMP Timis anunta demisia din functia de secretar de stat a lui Valeriu Lupu, dupa implicarea sa intr-un accident de circulatie

  1. Și președintele PMP Timiș Cornel Samartinean în trecut a provocat un accident în centrul Timișoarei lovind niște pietoni pe trecere, dar nu a recunoscut ca el se afla l a volan, a declarat ca alta persoana I-a condus mașina. Scarbit de politicieni!!!

  2. Vraja marii! Premierul anunța ca l-a demis pe bețiv, iar Samarinean anunța ca alcoolizatul și-a înaintat demisia. Vai de mama lor!

Leave a Reply