Patriotismul Mariei Grapini i-a cucerit pe rusi! Agentia oficiala de propaganda a Kremlinului in Romania a desemnat-o “europarlamentarul anului 2019”

Interventiile Mariei Grapini din Parlamentul European, criticile intempestive aduse puternicilor zilei, lupta sa pentru blocarea accesului Laurei Codruta Kovesi catre functia de procuror sef european, toate acestea pare sa-l fi cucerit de-a binelea pe “tatucul” de la Kremlin, care a decis sa o recompenseze pe timisoreanca trimisa de PSD la Bruxelles.


Astfel, intr-un articol publicat in ultima zi a anului trecut, Sputnik, agentia de propaganda a Rusiei in Romania, a plasat-o pe Grapini in fruntea clasamentului europarlamentarilor romani, a celor care, in 2019, s-ar evidentiat pentru apararea intereselor Romaniei.

“Pe primul loc in topul europarlamentarilor romani care s-au remarcat prin activitatea lor pentru Romania se afla Maria Grapini, care, prin interventiile ei in Parlamentul European si prin alte activitati si declaratii publice, a fost mereu alaturi de interesele tarii chiar si cand acest lucru deranja Bruxelles-ul.

Pentru activitatea ei sustinuta in apararea Romaniei, Maria Grapini merita sa fie desemnata Parlamentarul anului 2019.

Grapini nu a avut nici o ezitare sa ii critice pe puternicii zilei, fie ca era vorba de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, sau comisarii europeni care impuneau Bucurestiului dictate impotriva poporului roman”, mentioneaza Daniela Porovat in articolul publicat in Sputnik.

Pe locurile urmatoare au fost clasate Carmen Avram, care ar fi luptat pentru salvarea padurilor Romaniei, in timp ce locul trei are doua castigatoare: Norica Nicolai si Renate Weber.

“Si-au folosit mandatul de europarlamentar pentru a atrage atentia asupra abuzurilor din justitie si asupra deposedarii Romaniei de suveranitatea sa”, este motivatia juriului din Rusia. (Mara Ion)

One thought on “Patriotismul Mariei Grapini i-a cucerit pe rusi! Agentia oficiala de propaganda a Kremlinului in Romania a desemnat-o “europarlamentarul anului 2019”

  1. Pentru un „om politic”, lauda rușilor e ca un stigmat, ca o pată de neșters, ca numele trădătorilor pe toate gardurile! Și atunci, din două-trei una: ori e frustrată, ori e bolnavă, ori, pur și simplu e de vânzare!

Leave a Reply