Maria Grapini respinge calificativul de “prorus”! Agentia Sputnik a preluat doar topurile in care este declarata europarlamentarul anului 2019

Desemnata de Sputnik, agentia oficiala de propaganda a Rusiei in Romania, ca fiind europarlamentarul anului 2019, Maria Grapini combate speculatiile potrivit carora s-ar afla in gratiile Kremlinului si spune ca nu ar trebui sa i se atribuie calificativul de “prorus”.


Intr-un mesaj postat pe Facebook, politicianul trimis de electoratul PSD la Bruxelles atrage atentia ca Sputnik nu a facut decat sa preia clasamentele in care diverse jurii au plasat-o pe primul loc in topul europarlamentarilor romani si ca, prin interventiile sale, nu face decat sa slujeasca interesele Romaniei.

Iata replica Mariei Grapini la articolele care reproduc textul ditirambic publicat de Sputnik:

“Am vazut ca anumiti jurnalisti ma critica pentru ca am aparut ca europarlamentarul cel mai bun in 2019, in publicatia Sputnik.

Doresc sa precizez urmatoarele: trei ani consecutivi am fost clasata pe primul loc si europarlamentarul in care au romanii cea mai mare incredere de: Bursa( prin vot) de revista European Parlament Magazine (prin votul unui juriu), de VipPress si de multe asociatii culturale si pentru drepturile omului.

Daca anul acesta a publicat si Sputnik, nu ar trebuii sa mi se atribuie calificativul “prorus”! Eu apar Romania prin interventiile mele si combat dublul standard in tratamentul cetatenilor europeni!

Ii invit pe cei care s-au grabit sa ma critice sa revada interventiile mele din PE. Sunt multe, pesta 600! Dar daca vreti sa fiti deontologi, cititi!”, precizeaza eurodeputatul timisorean. (Mara Ion)

Leave a Reply