Permis pentru viitor! MOL Romania finanteaza scoala de soferi pentru tineri din mediile defavorizate. Inscrierile, pana in 25 ianuarie (P)

Fundatia Pentru Comunitate a initiat programul Permis pentru viitor, prin care se acopera costurile scolii de soferi pentru tineri cu posibilitati materiale reduse, pentru care permisul de conducere reprezinta o conditie sau un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente.


Se pot inscrie tineri din medii defavorizate, cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, care doresc sa obtina permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie).

Solicitarile de finantare pot fi depuse online sau prin posta pana la data de 25 ianuarie 2020. Fondul programului este de 75.000 lei. Detalii si formular de inscriere: https://pentrucomunitate.ro/ro/permis

“In cadrul celor patru editii ale programului de pana acum, intre anii 2015-2019, nu mai putin de 70 de tineri au obtinut permis de conducere: 60 categoria B, 8 categoria C, 1 categoria B96 si un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilitati.

Alti 47 de beneficiari sunt programati pentru sustinerea examenului sau se afla in diferite faze ale cursurilor scolii de soferi”, ne-a comunicat Erzsébet Felméri, PR Coordonator la MOL Romania.

Programul Permis pentru viitor este organizat anual pe baza de concurs de proiecte de catre Fundatia Pentru Comunitate, din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania.

In cei patru ani de la prima lansare in 2015, programul Permis pentru viitor a fost premiat de doua ori pe plan national: la Gala Societatii Civile 2018 si la Romanian CSR Awards 2017. (I.P.)

Leave a Reply