Prefectul de Timis si-a dat demisia! “Multumesc pentru increderea acordata, un mare multumesc lui Sorin Grindeanu!”

Dupa aproape doi ani si jumatate in care a fost reprezentantul guvernului PSD in Timis, Eva Andreas a decis sa-si depuna demisia.


Acest gest era asteptat inca de la finalul anului trecut, cand Liliana Onet a fost instalata subprefect, intrucat functia de prefect era, inca, ocupata de Eva Andreas, care s-a aflat in concediu medical.

Demisia a fost anuntata prin intermediul unui text postat pe Facebook, in care Eva Andreas ii multumeste pentru incredere fostului premier si, posibil, viitor lider al PSD, Sorin Grindeanu.

“Functiile publice nu sunt pe viata ale cuiva, iar astazi a venit momentul schimbarii in Prefectura Timis. Am decis sa imi depun demisia, insa nu vreau sa fac un bilant al perioadei cat am fost prefect, ci doar sa le multumesc celor care au fost lânga mine in acesti ani. Nu a fost usor, stiu, dar munca pe care au depus-o toti cei cu care am colaborat a fost apreciata. De la angajati ai Prefecturii, la directori ai institutiilor deconcentrate, cu totii au pus umarul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau sa stiti, cu totii, ca va puteti baza pe mine si de-acum inainte, eu ramân acelasi om. Inca o data, multumesc.
Pentru toata increderea acordata, un mare multumesc lui Sorin Grindeanu!”. Este foarte posibil ca, in aceste zile, penelista Liliana Onet sa fie avansata la “gradul” guvernamental de prefect. (Mara Ion)

Leave a Reply