Vrei sa plutesti pe gheata? Vino la patinoarul Ice Dream, din Iulius Town! Pentru incepatori, cursuri cu instructor (P)

Au trecut sarbatorile de iarna, dar nu si vremea pentru distractie! In Iulius Town, gheata patinoarului Ice Dream ii asteapta pe cei care doresc sa-si arate cele mai bune miscari, dar si pe cei determinati sa invete.


Patinoarul Ice Dream din Iulius Town este atractia sezonului pentru cei care indragesc sporturile de iarna si iesirile cu prietenii sau cu familia.

Amplasat in fata cladirii UBC 3, patinoarul Ice Dream e optiunea ideala de evadare din cotidian. Iar daca ti-ai propus sa faci mai multa miscare in noul an, alege patinajul pentru o doza buna de amuzament. Fie ca esti expert sau incepator timid, arena de gheata este incapatoare, avand o suprafata generoasa de 1.200 mp, unde incap pana la 300 de persoane.

Daca lucrezi si iti faci probleme ca nu te poti bucura de dansul pe gheata, trebuie sa stii ca programul patinoarului este de dimineata, de la ora 9,30, pana seara, la ora 22, in fiecare zi. Pentru o ora si jumatate de plutit pe gheata, intrarea este de 15 lei pentru copii si 20 de lei pentru adulti. Iar daca nu ai echipamentul complet, poti inchiria patinele de la Ice Dream, la pretul de 10 lei pentru copii, respectiv 15 lei pentru adulti.

Nimic nu sta in calea distractiei in Iulius Town! Nici macar experienta, intrucat Ice Dream organizeaza cursuri cu un instructor, de luni pana vineri, in intervalul orar 17 – 18, iar sambata si duminica, intre orele 9,30 – 10,30.

Tu ce mai astepti? Vino si tu in Iulius Town sa plutesti pe gheata fina a patinoarului Ice Dream! (I.P.)

 

 

Leave a Reply