PE SURSE. Baietii de bani gata din PSD Timis au dat navala sa-l felicite pe Alfred Simonis, care a celebrat in lux implinirea a 35 de ani

Toata floarea cea vestita a baietilor de bani gata din PSD Timis a navalit, sambata seara, la una dintre cele mai luxoase sali de ceremonii din Timisoara, pentru a fi alaturi de Alfred Robert Simonis, la aniversarea varstei de 35 de ani.


Daca in perioada in care patrona un bar de cartier, pe strada Lidia, Fredy nu prea era bagat in seama de tinerii milionari ai orasului, ascensiunea fulminanta in politica si, mai ales, preluarea functiei de presedinte al PSD Timis, l-au transformat intr-un idol pentru toti cei care, manati de o prietenie aproape sincera, jinduiesc la sinecuri cat mai banoase sau la contracte cu statul.

Pentru ca liderul deputatilor PSD a dobandit, in ultimii ani, de cand a intrat in grupul sustinatorilor lui Liviu Dragnea, o influenta considerabila atat in parlament, cat si la varful ministerelor si a institutiilor deconcentrate.

Printre participantii la petrecerea inceputului de an, din Timisoara, au fost vazuti Petrisor Andrei, Radu Benea, Catalin Cazacu, Bogdan Borcea, Alee Asan, Ciprian Catuna, Florin Rusz si, cu wild card, chiar si Razvan Bratosin, in timp ce unele personalitati cu greutate politica din PSD Timis au absentat.

Deocamdata, nu se cunoaste valoarea facturii acestei adunari mondene de tip “miting electoral”, insa nu se pune problema ca Alfred Simonis ar fi insolvabil.

Potrivit declaratiei sale de avere, in afara de cei 36.800 de euro incasati la nunta de anul trecut, tanarul deputat mai declara, impreuna cu sotia, Elena, conturi de aproape 20.000 de euro si 54.000 de lei, doua apartamente si o casa, creditarea unei firme – in care Elena detine 30% din actiuni – cu peste 523.000 de lei, vanzarea a doua apartamente cu teren cu o suma totala de 180.000 de euro, vanzarea unui autoturism Audi cu 49.600 de lei.

In consecinta, patronul de la Galla nu-si face probleme ca factura petrecerii lui Alfred Simonis ar putea sa ramana neplatita. (V.E.)

2 thoughts on “PE SURSE. Baietii de bani gata din PSD Timis au dat navala sa-l felicite pe Alfred Simonis, care a celebrat in lux implinirea a 35 de ani

  1. e chiar ce trebuie …alți frati pe varianta celuilat frate de la peneleu , Cimișoara e pe maini bune , suntem reprezentati de baieti de frunte , un pic de imobiliare un pic de birturi ce mai tot inainte , vai de mama noastra , CIRC

Leave a Reply