Spectacol de o actualitate zguduitoare, pe scena Teatrului National din Timisoara! “Si caii se impusca, nu-i asa?”, cu Alina Ilea si Catalin Ursu in rolurile principale

La Teatrul National din Timisoara, 2020 aduce publicului, joi, 9 ianuarie, de la ora 19, la Sala 2, reprezentatia celei mai recente productii a institutiei, “Si caii se impusca, nu-i asa?”, un scenariu de Mihaela Lichiardopol, dupa romanul lui Horace McCoy.


Si caii se impusca, nu-i asa? este o reflectie matura si sensibila asupra unei lumi pe care, la inceputul secolului XX, Charlie Chaplin o ilustra comic si amar, deopotriva, in filmul Modern Times.

Triste povesti despre o Ea si un El cu emotiile si reflexele tocite intr-un maraton de dans, “Si caii se impusca, nu-i asa?” a cunoscut celebritatea dupa ecranizarea cu Jane Fonda si Michael Sarrazin in rolurile principale.

De o actualitate zguduitoare, spectracolul este o poveste a intalnirii omului cu sine si cu celalalt in momentele de alienare, o poveste despre definirea constanta a granitelor umanului.

Regia spectacolului ii apartine Mihaelei Lichiardopol, scenografia este semnata de Geta Medinski, iar coregrafia – de Baczó Tünde; light designul fiind conceput de Florian Putere.

Distributia spectacolului ii reuneste pe actorii Catalin Ursu, Alina Ilea, Bogdan Spiridon, Ana Maria Cojocaru, Ionut Iova, Iuliana Craescu, Constantin Tovarnitchi, Roberta Popa Ionescu, Cristian Szekeres, Luminita Tulgara, Raul Lazarescu, Daniela Bostan, Alexandru Pintea, Laura Avarvari, Alecu Reus, Malina Petre, Ana Maria Pandele Andone si Flavius Retea. 

Biletele pot fi achizitionate de la agentiile Teatrului National (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic), de marti pana duminica, intre orele 11-19 sau online, pe www.tntimisoara.com. (I.P.)

Fotografii: Adrian Piclisan / TNTm

Leave a Reply