EXCLUSIV. Un avocat din Baroul Timis a determinat Politia Autostazii A1 sa amendeze un smecher cu BMW care i-a facut semne obscene in trafic

Un smecher cu BMW a fost sanctionat drastic de catre Biroul Politie Autostrazi A1, dupa ce a facut semne obscene in trafic la adresa unui alt conducator auto.


Incidentul s-a petrecut in data de 31.10.2019, pe autostrada A1, Deva – Nadlac, la kilometrul 473, cand smecherul din BMW a scos degetul mijlociu pe geamul masinii, dupa ce conducatorul care circula in acelasi sens nu i-a eliberat, la flash-urile repetate, banda de mers.

“A savarsit gesturi obscene la adresa unui conducator auto ce se afla in trafic, abaterea fiind surprinsa video de catre camera de bord a unui autovehicul”, se mentioneaza in procesul verbal de contraventie intocmit de IPJ Arad, dupa ce s-a apelat la 112, iar filmarea a fost trimisa politistilor.

In scurt timp, soferul BMW-ului a fost identificat in persoana imberbului Popovici Flavius Laurentiu, 25 de ani, din Otelu Rosu, care a si fost amendat cu 1.305 lei, respectiv 652,5 de lei, daca achita jumatate in 15 zile.

Sa mai spunem ca reclamantul a fost nimeni altul decat Florin Kovacs, avocat in Baroul Timis, care, prin acest gest civic, devine un exemplu de buna practica pentru toti cei care doresc sa se implice in combaterea legala a cocalarilor din traficul rutier. (V.E.)

3 thoughts on “EXCLUSIV. Un avocat din Baroul Timis a determinat Politia Autostazii A1 sa amendeze un smecher cu BMW care i-a facut semne obscene in trafic

  1. Cocalar a fost si Kovacs ca nu a eliberat banda de depasire. In strainatate isi lua amenda mai ales ca era pe autostrada.

  2. Acest avocat Kovacs ar face bine sa își vadă toate bubele lui și pe urma sa vorbească… De ce oare pe noi cei civilizați nu ne agresează nimeni în trafic și nici copii nu ne sunt bătuți?

Leave a Reply