Lovitura de imagine pentru USR Timis! Una dintre favoritele presedintelui Cristian Mos, acuzata de furt, loviri sau alte violente si distrugere

USR Timis a primit o naprasnica lovitura de imagine, chiar la inceput de an electoral, dupa ce unul dintre fruntasii organizatiei care vrea sa salveze Romania a fost implicat intr-o reglare de conturi, care a degenerat in violente fizice.


Este vorba despre Ramona Dzitac, presedinta USR Gavojdia, ajunsa in atentia politistilor de la IPJ Timis intr-un dosar de loviri sau alte violente si distrugere, in care are calitatea de autor al infractiunii.

Mai exact, Ramona Dzitac este acuzata ca a agresat o tanara, izbind-o cu capul de asfalt si distrugandu-i ochelarii si telefonul mobil, enervata de faptul ca aceasta o filma in timpul unei discutii mai aprinse cu o alta fata.

Toata cearta ar fi plecat de la o pereche de slapi si un costum de baie, pe care Ramona Dzitac si le-ar fi insusit, in vara anului trecut, la o petrecere a burlacitelor, pe care ar fi intentionat sa le inapoieze proprietarelor, dupa ce ar fi fost descoperita ca este autorul asa-zisului furt.

“Fetele astea doua m-au contactat, ca au vazut o poza cu mine in dresul uneia de baie și slapii alteia. Eu le-am spus ca nu aveam de ce fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, sa fim seriosi.

Dar am acceptat sa ma intalnesc cu una dintre ele sa ii fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietena care ma filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o sa nu ma mai filmeze. Ele doreau sa recunosc eu ca am furat dresul ala. Era clar o inscenare. Am zgariat-o si, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am platit pe loc: 800 de lei”, a fost explicatia Ramonei Dzitac pentru portalul de stiri tion.ro.

Politistii au fost sesizati de victima agresiunii si au deschis un dosar pentru loviri sau alte violente si distrugere. Ramona Dzitac s-a suspendat din functie pana la finalizarea cercetarilor in acest caz.

“Tara noastra trebuie recladita! Hotia si nepasarea trebuie sa inceteze! Va indemn sa votati fara penali in functii publice!”, este indemnul adresat de Ramona Dzitac electoratului USR, un indemn care, daca va fi gasita vinovata in acest dosar, ii poate curma ascensiunea ludica spre  varfurile politicii mioritice. (Mara Ion)

 

Leave a Reply