Finantistul Cristian Mocan, noul director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara. Ascensiunea PNL-istului a inceput odata cu intrarea intr-o loja a masoneriei locale

Conducatorii de structuri din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara au fost anuntati, azi dimineata, printr-un email care a avut ca subiect “informarie privind modificari in structura de conducere a DGRFP Timisoara, ca noul director regional este un membru al PNL Timis.


“Va informam ca incepand cu data de 09 ianuarie 2020, prin Ordinul Presedintelui ANAF nr. 33/08 ianuarie 2020, a fost desemnat domnul Cristian Mocan sa exercite si atributiile functiei publice de conducere vacante de director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara. Va rugam sa procedati de indata la informarea personalului din subordine si sa dispuneti ajustarea modului de intocmire a corespondentei, in consecinta”, se mentioneaza in mesajul semnat de Gabriel Urcan.

Sa mai spunem, in tendinta de a contura meritocratia clamata de noii guvernanti, ca Cristian Mocan este membru PNL de aproape 15 ani, insa ascensiunea sa spre piscurile sistemului financiar si contabil a inceput odata cu primirea intr-una din lojele masonice din Timisoara, eveniment discret care s-a intamplat in anul de referinta 2013… (G.I.)

One thought on “Finantistul Cristian Mocan, noul director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara. Ascensiunea PNL-istului a inceput odata cu intrarea intr-o loja a masoneriei locale

  1. Nu inteleg ce consideră autorul, ce e mai rau, sa fi mason sau liberal? Ca vad ca ambele sunt pacate de neiertat.
    Sunt convins că autorul sau cel care citeste acest articol cunoaste un om care e mason sau liberal dar nu stie de apartenența acestuia. asta nu schimba niciodată relatia.

    Stim cine mai considera masoneria si liberalismul unelte ale capitalismului periculos. Serios, e 2020. Hai sa ne reglam calendarul si poate mai punem mâna si citim o carte si renunțăm la etichete.

Leave a Reply