PIROMAN. Casa incendiata intentionat intr-o comuna din Timis. Pompierii de la ISU Banat au intervenit urgent si au stins flacarile inainte de distrugerea completa a locuintei

Prima alarmare, de astazi, a pompierilor de la ISU Banat a avut loc la ora 3,10, cand au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la o locuinta din localitatea Gavojdia.


“La locul interventiei s-au deplasat, de urgenta, trei  autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si 15 pompieri. La sosirea echipajelor la locul incendiului, flacarile se manifestau la doua cladiri, o casa  casa de locuit, de aproximativ 80 mp, si o anexa, de aproximativ 30 mp”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In urma incendiului au ars materialele combustibile din doua camere si din anexa. Din fericire nu s-au inregistrat victime. Potrivit primelor concluzii ale pompierilor, cauza probabila a incendiului este o actiune intentionata. Politistii urmeaza sa stabileasca, pe mai departe, imprejurarile in care a luat foc locuinta din Gavojdia.

Reamintim ca, in 29 decembrie, magazinul si barul din Gavojdia au fost distruse intr-un incendiu. La vremea respectiva, pompierii au anuntat ca a fost vorba despre un scurt circuit, insa, dupa evenimentul de astazi, incepe sa prinda contur si varianta unui piroman… (V.E.)

Leave a Reply