DGA Timis trebuie sa lamureasca imprejurarile in care comisarul Dan Vasile a fost dat afara din politie. Acuzatii de falsificare a unor documente, care sa o ajute pe sefa SRU sa “stearga urmele”

Litigiul de munca dintre comisarul Dan Vasile (foto) si conducerea IPJ Timis a ajuns in atentia ofiterilor de la DGA – Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, unde a fost redirectionat de catre Corpul de Control al Ministrului.


Memoriul adresat de ofiter Ministerului Afacerilor Interne a fost trimis spre solutionare Corpului de Control, unde a fost inregistrat sub numarul 671835/2019.

Verificarile efectuate de catre ofiterii Corpului de Control au scos la iveala, probabil, anumite fapte de coruptie, care ar fi precedat trecerea in rezerva a comisarului Dan Vasile, motiv pentru care acest caz a fost repartizat catre DGA Timis, spre cercetare si, eventual, formularea unor acuzatii penale.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, ofiterul anunta ca DGA Timis urmeaza sa se ocupe de acest dosar si denunta faptul ca, pentru a se sterge urmele acestui abuz, in cadrul IPJ Timis s-au comis o serie de falsuri intelectuale. Iata mesajul ofiterului mazilit anul trecut:

“Astazi (ieri n.r.) mi-a fost comunicat oficial de catre Corpul de Control al Ministrului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ca faptele comise de catre comanda IPJ Timis sunt din sfera coruptiei, toate documentele puse la dispozitie de mine precum si verificarile corpului de control au fost redirectionate catre Directia Generala Anticoruptie precum si la alte institutii de control.

Sunt mega curios cum o sa procedeze DGA – Serviciul Judetean Anticoruptie Timis cand il cerceteaza pe Scornea Aurel, adjunct al IPJ Timis, sotul doamnei Scornea Mihaela – sefa serviciului anticoruptie Timis.

Un alt aspect foarte important este cum anume serviciul anticoruptie s-a autosesizat si care au fost masurile cu privire la comanda IPJ Timis care se imbuiba grav din avutul statului in ultimul an, aspecte semnalate in presa locala dar si in spatiul public al retelelor de socializare.

Tot astazi am avut surpriza sa intru in posesia unor documente din care am observat faptul ca tot mai multi ofiteri de politie isi calca demnitatea in picioare doar sa fie pe placul lui Petecel Alin si sa accepte sa scoata castanele fierbinti cu mainile lor din foc.

Nominalizez aici pe subcomisarul Dogaru Florin si pe comisarul Pop Cosmin care au intocmit falsuri intelectuale in sprijinul doamnei Nica Claudia – sefa SRU din cadrul IPJ Timis. Vedem ce spune si parchetul competent si la sesizarile mele permanente”. (G.I.)

4 thoughts on “DGA Timis trebuie sa lamureasca imprejurarile in care comisarul Dan Vasile a fost dat afara din politie. Acuzatii de falsificare a unor documente, care sa o ajute pe sefa SRU sa “stearga urmele”

  1. Mai bine contesti in instanta dispozitia de incetare a raporturilor de serviciu. E clar ca acea dispozitie e o tampenie, dar dupa ce castigi procesul soliciti plata retroactiva a salariului si eventual niste daune de la Petecel in solidar cu IPJ Timis. Asta cu memorii pe la MAI e o pierdere de vreme. La SJA vor tine sesizarea vreo cateva luni ca sa constate in final ca nu exista probe. Oricare cale ai alege-o, succes!

  2. A falsificat buletine, si-a falsificat actele de studii, nu il mai umflati pe aurolacul asta, care e indragostit de o iubita a interlopilor arestati si care are tatuat pe vrat chipul unuia, vb de Elena, se stie, bischetarul e in cap dupa ea….investigati si veti afla..

  3. @ Petecel says: January 11, 2020 at 12:52 am
    Dupa cum scrii si te exprimi boschetar pari a fi chiar tu…

  4. Nea Dane, hai s-o recunoastem ca prea destept nu fusesi matale da avusesi surse bune. Si ca tot suntem in aceiasi barca, adica amandoi in afara sistemului, in amintirea vremurilor bune, nu poti sa ma ajuti si pe mine si sa-ti pui sursa sa afle cine ma dadu in gat cu televizorul? Merci si nu raman dator.

Leave a Reply