Sef din politie prins beat la volan! Acesta a ramas fara permis si va fi cercetat disciplinar de catre conducerea inspectoratului

Seful Politiei Campia Turzii, comisarul Dorel Florian Fodorean, 50 de ani, fost oprit in trafic, joi seara, pe o strada din oras, de un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Cluj.


Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica, adica prezenta semne evidente de betie, i s-a cerut sa sufle in etilotest.

Acesta a invocat motive medicale si a refuzat testarea, astfel ca a fost condus la o unitatea medicala, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii existentei sau inexistentei alcoolului in sange.

Astazi, Institutul de Medicina Legala Cluj a stabilit ca seful Politiei Campia Turzii avea o alcoolemie in sange de 0,75 mg/l, iar la cea de-a doua recoltare valoarea a scazut la 0,62 mg/l.

„Vor fi luate masuri de sanctionare contraventionala (suspendare drept de conducere pe 90 de zile), iar cercetarile continua pe linie disciplinara”, au anuntat reprezentantii IPJ Cluj. (V.E.)

 

Leave a Reply