Doliu in medicina banateana! Urologul Viorel Bucuras a decedat intr-o clinica din Germania, dupa ce in urma cu patru ani a suferit un infarct

Renumitul medicul timisorean Viorel Bucuras s-a stins din viata, in aceasta dimineata, intr-o clinica din Germania, la doar 61 de ani, dupa o convalescenta de aproape patru ani.


Fost sef al Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judetean Timisoara, prof. dr. Viorel Bucuras a fost internat in clinica din Magdeburg, in septembrie 2015, pentru recuperare, dupa ce a suferit un stop cardiac, chiar in timp ce consulta un pacient.

In ciuda eforturilor medicilor, Viorel Bucuras nu si-a mai revenit, ramanand conectat la aparate, intr-o stare aproape vegetativa.

”Vio a plecat azi dimineata, dupa o lunga suferinta ce l-a tinut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiti, plin de viata, energic si glumet. A plecat de atunci, in fiecare zi, cate putin. Astazi s-a eliberat. Drum lin, tata!”, este mesajul postat pe Facebook de Ioan Bucuras.

Renumitul medic timisorean era casatorit, din 2011, cu Sorina Placinta, fost senator si ministru al Tineretului si Sportului. In 2013, aceasta s-a mutat in capitala Banatului, unde si-a cumparat un teren si o casa.

In toamna anului 2016, la un an de la infarctul sotului sau, Sorin Placinta a fost numita administrator al averii acestuia, printr-o hotararea executorie a Tribunalului Timis.

“Admite cererea formulata de petenta Bucuras Sorina-Luminita. Dispune instituirea curatelei pe seama bolnavului intimat Bucuras Constantin-Viorel si numeste curator pe seama acestuia pe petenta Bucuras Sorina-Luminita. Executorie”, au decis, la vremea respectiva, judecatorii timiseni. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

One thought on “Doliu in medicina banateana! Urologul Viorel Bucuras a decedat intr-o clinica din Germania, dupa ce in urma cu patru ani a suferit un infarct

  1. Dumnezeu sa il odihneasca. Se pare ca apropierea de o indivada ca Placinta..i-a adus ghinion…

Leave a Reply