Joc si imaginatie, la atelierele de creatie de la Iulius Town Timisoara! Copiii isi vor cultiva latura artistica alaturi de Bianca Potyesz (P)

Iulius Town devine, in urmatoarele weekend-uri, locul preferat din oras al copilului tau, unde se poate distra si unde poate invata lucruri noi, prin metode atractive, la atelierele noastre de creatie. Prima intalnire din acest an cu lumea imaginatiei are loc chiar in acest sfarsit de saptamana.


Incepand de duminica, 12 ianuarie 2020, si continuand pana pe 2 februarie, Bianca Potyesz va tine o serie de Ateliere de Creatie, care il vor face pe cel mic sa-si cultive latura artistica. Astfel, in fiecare duminica, in zona Intersport din Iulius Mall Timisoara, de la ora 11, prichindelul tau va picta sau va crea diferite obiecte, in functie de tema fiecarei saptamani.

Duminica, 12 ianuarie, va avea loc Atelierul de Pictura, un loc potrivit pentru ca cel mic sa exploreze arta, sa invete sa gandeasca cu mintea deschisa si sa priveasca situatiile intr-un mod creativ.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar materialele necesare pentru realizarea micilor opere de arta ale copiilor sunt asigurate de Iulius Town Timisoara.

In saptamanile ce vor urma, vor mai avea loc ateliere precum: „Baloane colorate”, „Copacul veseliei” si „Inimi cu sclipici”.

Parintii si bunicii se vor bucura de promotii la cumparaturi, dar si de evenimente apreciate: targuri de produse naturale, de bijuterii si handmade.

Incepand de vineri, 10 ianuarie si pana, duminica, 12 ianuarie inclusiv, la parter vor fi prezenti zeci de expozanti care prezinta produse cu numeroase beneficii pentru o viata sanatoasa: miere, sapunuri naturale, ceaiuri, tincturi, produse pentru masaj si multe alte propuneri care pastreaza proprietatile naturale. Si iubitorii de bijuterii si produse handmade isi vor putea cumpara bijuterii, accesorii din fimo si gravura, esarfe si multe altele. (I.P.)

Leave a Reply