Codul galben de ceata din Timis da batai de cap pompierilor de la ISU Banat! Un autobuz cu 23 de elevi a derapat in sant, alte doua autoturisme au iesit in decor, accident pe centura ocolitoare a Lugojului

Zi plina de evenimente pentru pompierii de la ISU Timis, in conditiile codului galben de ceata din vestul tarii, militarii fiind nevoiti sa intervina pentru salvarea a zeci de persoane implicate in accidente rutiere.


Cea mai complexa actiune de salvare s-a desfasurat la primele ore ale dimineatii, inainte de ora 8, si a vizat acordarea primului ajutor unui numar de 27 de persoane, dintre care 23 de copii.

Din cauza conditiilor dificile de trafic, soferul unui autobuz care transporta elevi a pierdut controlul volanului si a derapat in santul de pe marginea soselei, pe DC 60, intre Pischia si Bencecul de Sus.

La fata locului au fost dirijate, urgent, doua autospeciale de interventie, doua ambulante SMURD, o autospeciala de transport personal si victime multiple si doua ambulanțe SAJ.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, cu exceptia unei adolescente in varsta de 16 ani, care a suferit un atac de panica. Pana la stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul, copiii au fost preluati de un alt autocar.

Tot astazi, pompierii de la ISU Timis au mai intervenit la trei accidente rutiere, cu autoturisme rasturnate in afara partii carosabile, tamponarea a doua autotrenuri si un microbuz, la Lugoj, dar si la doua incendii, pe strada Vasile Lucaci, din Timisoara, si in localitatea Mosnita Veche. (Mara Ion)

Leave a Reply