Inca un autobuz Super Imposer a ajuns in sant pe drumul Pischia – Bencecul de Sus, din Timis! 50 de copii au intarziat la scoala din cauza soferilor nepriceputi

Drumul comunal dintre Pischia si Bencecul de Sus devine, pe zi ce trece, o adevarata piatra de incercare pentru soferii firmei timisene de transport Super Imposer.


Dupa ce, ieri dimineata, soferul unui autobuz a pierdut controlul volanului si a ajuns in santul de pe marginea soselei, provocand panica printre cei 23 de elevi si patru adulti pe care-i transporta,, azi-dimineata situatia s-a repetat.

“La ora 6,52 am fost anuntati despre producerea unui accident rutier, un autobuz ce transporta scolari a derapat in sant. Autobuzul transporta copii in localitatea Bencecu de Sus”, ne-a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea.

A fost alertat Detasamentul 1 Timisoara si Punctul de Lucru Pischia, iar la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere, doua echipaje SMURD, o autospeciala de transport personal si victime multiple, 15 pompieri si o ambulanta SAJ cu asistent. La sosirea primului echipaj la interventie, la fata locului se aflau doar 23 de copii si 2 adulti.

O parte din cei 50 de copii care se aflau in autobuz la  producerea accidentului au plecat de la fata locului prin mijloace proprii. Din fericire, nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale.

Poate ar fi cazul ca ARR sa nu stea cu mainile in san, sa nu mai astepte un al treilea accident, ci sa caute un alt operator de transport rutier care sa depaseasca complexul pischian si sa conduca elevii catre scoala in siguranta. (M.I.)

Leave a Reply