Politistii locali din Ghiroda au prins 17 migranti din Afganistan, care rataceau pe un drum de la periferia Timisoarei

O duba suspecta din care coborau mai multe persoane, pe drumul dintre Timisoara si Mosnita, a atras atentia unui localnic din Ghiroda, care a alertat autoritatile.


“Agenții Politiei Locale Ghiroda s-au deplasat cu cele doua autovehicule de interventie si au reusit sa identifice 17 barbati de nationalitate afgana, fara documente de identitate. Barbatii au fost predati Politiei de Frontiera”, au comunicat autoritatile din comuna Ghiroda.

Acest exemplu de buna colaborare dintre cetateni si autoritatile locale a fost laudat, imediat, pe o retea de socializare, de catre Sanda Preotesescu.

“Foarte bine, un exemplu de colaborare de succes intre cetateni si autoritatile locale. Cetatenii afgani probabil vor fi dusi in Centrul de Refugiati din Calea Lipovei, deci si pentru ei va fi mai bine acolo decat sa rataceasca pe campuri”. Din solidaritate de breasla, politistii locali din Ghiroda au multumit colegilor de la Politia Locala Mosnita pentru sprijin. (Mara Ion)

 

One thought on “Politistii locali din Ghiroda au prins 17 migranti din Afganistan, care rataceau pe un drum de la periferia Timisoarei

  1. Au prins..:))))) adica i-au observat si probabil au chemat poliția de frontieră, ca ei ce sa faca cu ei

Leave a Reply