Cine este noul director al Directiei Generale de Protectie Interna (DGPI), fosta unitate “Doi si-un sfert”, serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a numit un nou sef la Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) a Internelor, practic, Serviciul Secret al MAI.


„Incepand cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a incetat imputernicirea domnului colonel Petru – Razvan Magura in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna si cea a domnului lt. colonel Lucian – Mihai Popa in functia de prim-adjunct al directorului general al DGPI.

Cu aceeasi data, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, domnul colonel Tiberiu – Silviu Dumitrache, directorul Directiei Contrainformatii, a fost imputernicit sa exercite functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna a MAI.

Ofiterul are o vechime de peste 14 ani in activitatea de informatii si protectie interna si a ocupat mai multe functii de executie si de comanda in cadrul DGPI. (V.E.)

Leave a Reply