COMUNICAT. Dosarul accidentului rutier in care a fost implicat presedintele PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean, clasat de procurorii Parchetul General

Numirea in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor a tanarului Alexandru Mutruc, consilier parlamentar al deputatului Cornel Samartinean, a declansat o serie de reactii in spatiul public, haterii amintind episodul accidentului rutier din 2016, din centrul Timisoarei, cand omul de casa al liderului PMP Timis a incercat sa ia asupra sa consecintele lovirii cu masina a unui pieton.


Pentru a lamuri acest aspect, biroul de presa al PMP Timis a emis un comunicat, in care se fac mentiuni despre soarta dosarului intocmit de politisti, dar si despre pregatirea profesionala a noului secretar de stat, originar din Republica Moldova, la fel ca si liderul national al PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

“In urma informatiei aparute in spatiul public cu privire la incidentul produs in anul 2016 ce are legatura cu domnul Alexandru Mutruc, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Telecomunicatiilor va comunicam urmatoarele:

In urma anchetei efectuate de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a dispus clasarea dosarului precum si eliminarea oricaror suspiciuni de posibile fapte asupra celor implicati in accident. Mentionam ca persoana accidentata nu a suferit prejudicii si/sau vatamari corporale.

In acelasi timp, va informam ca domnul Mutruc Alexandru este, din 2012, consilier in cadrul Biroului Parlamentar al Deputatului Cornel-Mircea Samartinean.

Domnul Mutruc Alexandru este absolvent al Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, domeniul Inginerie civila si absolvent  al programului de studii universitare de masterat din cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Politehnica Timisoara.

In prezent domnul Mutruc Alexandru este student al Facultatii de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara.

Astfel, Partidul Miscarea Populara sustine si promoveaza fara rezerve persoana nominalizata a domnului Mutruc Alexandru”. (Mara Ion)

Sursa foto: pressalert.ro

One thought on “COMUNICAT. Dosarul accidentului rutier in care a fost implicat presedintele PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean, clasat de procurorii Parchetul General

  1. Din nou șansă e de partea hotului… Hotul este promovat iar cei care semnalează neregulile sunt etichetați hateri.

Leave a Reply